Merhaba herkese,
Başlığım abest gelmiş olabilir ama bugunlerde surekli bu lafı duyar oldum,aşırı gerilip uzuluyorum...
Oğretmenim ve bu hastalık surecinde evdeyim..
Koyde oğretmenim ve branşım okul oncesi yani oğrencilerim oyle teknolojiden anlayacak yaşta değiller anlasalar da ilgili aileleri yok.(Hepsinin numarası bende, benim de onlar da var ama ne aradığımda acan ne de donuş yapan oldu,1 2 tanesi haric) Bunu dememin nedeni şu ki evde de olsak bi cabamız var (en azından benim gibilerinin-koy okulunda oğretmenlik yapan-vardır) ama ailenin ilgisinin olduğu yere kadar tum cabamız.

Sorun şu akraba eş dost (adı dost) kimle goruşsem konu biz oğretmenlerin evde olmasına bu surecte aldığımız onlara gore “haksız kazanca” (evde olmayı biz tercih etmedik keşke hastalık olmasa da okullarımızda oğrencilerimizle olsaydık) geliyor.İster istemez geriliyorum ve savunmaya geciyorum.
Ben cok zor sureclerden gecip oğretmen oldum (evlendikten sonra okudum atandım vs) şuanda da koyde oğretmenim,gunluk 4 saat yol gidip geliyorum,ustune ustluk ikiz bebeklerimi ilk andan itibaren bırakmak zorunda kaldım (3.yılım) birgun olsun bunları konuşmayan insanlar bugun evde olmamı ve aldığım maaşı konuşuyor.
Cevap veriyorum asla altta kalmıyorum bu defa da adım fenaya cıkıyor onlar şaka yapmış oluyor
Midem bulanıyor bu turlerden nasıl başederim bilmem ama dertleşmek istedim