Merhaba arkadaşlar. Şu anda iPhone SE 2020 64 GB model telefon kullanıyorum. Aslında telefonumdan memnunum ancak şarjı cok cabuk gidiyor. Ekranı kucuk gelmeye başladı gibi nedenlerden satıyorum şu anda ve ustune para koyup ya iPhone 11 alacağım ya da iPhone 12 mini alacağım. iPhone 12 mini kasa olarak kucuk biliyorum ama ekranı benim icin yeterli seviyede buyuk.
Aradığım ozellikler;
- iPhone 11 de gayet yeterli tabii ki. Benim icin bir telefonda olmazsa olmaz şey kameradır, kamerası cok guzel olmalı, cok fazla fotoğraf ve video cekiyorum.
- İkinci sırada da performans geliyor. Gunluk uygulamalarda (WhatsApp, Instagram, YouTube, bankacılık uygulamalarında...) Takılma, donma, kasma yaratmadan rahatca dolaşabilmeli, uygulamalar arasında hızlıca geciş yapabilmeliyim. - Ucuncu sırada da oyun performansı geliyor tabii ki. PUBG gibi Call of Duty Mobile gibi yuksek sistem ozellikleri isteyen uygulamalarda dahi takılmalar donmalar yaşamadan oyunlarımı oynamak istiyorum.
- Son sırada ise ekran kalitesi geliyor. Telefondan cok fazla medya iceriği tuketen bir insan değilim. Netflix her zaman yuklu durur ancak telefondan sadece seyahatlerde izlerim. Onun dışında her akşam Twitch'ten canlı yayın izlerim, yani ekranın cok canlı ve doğru renklere, HDR gibi ozelliklere sahip olmasına cok da fazla gerek yok benim icin.
- Bunların hepsine ek olarak da tabii ki de batarya konusu var. Gun icerisinde orta - yoğun arası bir kullanımda akşam 7 gibi eve geldiğim evde yana tutuşa şarj aleti aramak istemiyorum. Sabah 8'den akşam 10'a kadar beni idare etsin yeterlidir.
Tum bunlar goz onune alındığında ve iki telefon arasındaki yaklaşık 1800 - 2000 TL fiyat farkı goz onune alındığında (O fiyat farkını odemek istediğim pek soylenemez.) sizce hangi telefonu almalıyım? Şimdiden yorumlarınız ve onerileriniz icin teşekkur ederim.
iPhone 12 iPhone 11 mi, iPhone 12 mini mi?
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 12 iPhone 11 mi, iPhone 12 mini mi?