Merhaba. Daha once defalarca bahsettim aslında ama son gunlerde değişiklik olduğu icin yazma ve fikir alma gereği duyuyorum.

Eşimin annesiyle cok kotu kavga ettik aylar once. Tek sebebi gorumcemle bir olup kıskanclık yapmalarıydı. Ortada hicbirşey yokken ama gercekten bir sebep yokken kv beni azarladı telefonda eşim yokken. Gerekcesi de o bize sabahın dokuzunda geldiğinde surat yapmammış. Yapmamıştım ama yapılmayı haketmesine rağmen yapmamıştım. Geleceğinden haberim bile yoktu. Eşime anlattım annesine tavır aldı anlam veremdi yaptıklarına. Bana da bi garip davranıyor dedi. Kv eşimin tavrını gorunce iyice delirdi. Bir hafta sonra bayramdı. Buyukluk bizde kalsın dedik kalktık elini opmeye gittik. Gorumcem de ordaydı. Herkes beş karış surat oturdu bayram gunu. Eşim hadi kalk gidelim dedi. Gorumcemin cocuğu oh be gidiyorlar sonunda dedi. Normalde o kadar iyiydi ki ilişkimiz. Artık cocuğun yanında ne konuşmuşlarsa.

Aynı gunun akşamına kv bize geldi sizde kalacağım diye. Ben artık haklı olarak tavırlıydım. Ortada hicbirşey yokken huzurumu bozmaya calışmıştı. Ertesi sabah size yerleşeceğim dedi kahvaltıda. İpler koptu iyice uzun uzun anlatırım ama ozet geciyim biraz. Beni azarlamaya başladı yine. Sus sen konuşma diye bağırdı. Eşime beni gezdireceksin peşinden ayrılmayacağım senin demeye başladı. Eşim ben şok olduk. Eşim anne sen boyle değildin ne oldu sana dedi. Artık boyleyim dedi. Beni de konuşturmuyor bağırıyor bu arada. Dedim ki neden beni hayvan gibi azarlıyorsun. Ortalığı yıktı karın bana hayvan dedi diye. Kastettiğim o değil oğluna insan gibi davranıyorsun bana hayvan gibi. Hayvan yerine koyduğum sen değilsin benim dedim. Ama işine gelmediği icin tuttu ordan meseleyi surdurdu. Ne hakaretler ne beddualar. Cocuk sahibi olmayı cok istediğimizi bildiği halde Allah size cocuk vermesin gun yuzu gormeyin dedi. Eşime boşa bunu karı gibi karı al. Bin tane karı bulunur bi tane anne bulunmaz dedi. Benim uzerime yuruyup banyoya geldi. Ben şimdi kızıma ne mesajlar attırcam gor bak evlilik kalıyor mu ortada boşayacağım sizi dedi. Eşim git artık evimizden senin gibi annem yok benim dedi. Kufur beddua ederek giyinip cıktı kv evden. Apartmanda bağırmaya devam etti. Bir dk sonra caldı kapıyı olcem ben cok kotuyum gidemem eve beni hastaneye gotur diye. Kalktık arabayla evine bıraktık. Bunların hepsi bayram gunu oldu bu arada. Ordan da babama gittik kurban kesecektik ama ben nasıl ağlıyorum artık kaldıramadım yapılanları. Babama farkettirmemeye calışıyorum bir taraftan da. O ara gorumcem mesaj attı bana da eşime de. O da bana hakaret ediyor. Beni tehdit etti dertleştiğimiz konuları eşime aileme anlatmakla. Bire bin katıp eşime de anlattı. Pikniğe gidip fotoğraf paylaştılar ama gorumcem eşime annemi acile kaldırdık hastanedeyiz diye yalan soyledi. Gorumcemi heryerden engelledi eşim benim hesaplarımdan da engelledi hatta. Ama gorumcem normal mesaj attı eşime. Ruh hastası pislik karın beni engellemiş senin hesaplarından da diye. İki gun sonra kp tehdit etmeye başladı bu sefer de. Olayları oğrenmiş. Bizden para koparmaya calıştı. Olume bile gelme duğununuzde taktıklarımı geri ver diye. Vermezsen gelinin babasından isteyeceğim dedi. Eşim cevap vermeyip telefonlarını acmayınca hakikaten kp babama mesaj atmış. Olaylar iyice sarpa sardı. Babam orta yolu bulmaya calıştı filan. Bu arada kv kp birbirlerinden nefret ederler. Cıkar soz konusu olunca sırt sırta verdiler.
Uzun bir sure goruşmedik. Kv ara ara eşimi arayıp bana karşı doldurmaya calıştı. Mesajlar attı. Buluşmak istedi. Aylar sonra hamile olduğumu oğrendim. Eşimin babası ikimizle goruşmek istedi. Ozur diledi bizden arayı duzeltmeye calıştı. Evlerine davet etti hatta cok ısrar etti. Eşim de birşey olursa vicdan azabı cekmeyelim diye gidelim dedi. Eşimle evlerine gittik. Eşin soyledi bebek beklediğimizi. O gunden sonra iki uc kere daha gitmişizdir o kadar. Sonra zaten corona filan eve kapandık. Kv eşimi iki gune bir arar oldu. Ozellikle son zamanlarda. Bebeği bahane ediyor gununu soruyor. İki dklik konuşmalar hepsi ama korkuyorum. Sizce korkmakta haklı mıyım. Annem canım nasıl samimi konuşuyor kv. Eşim doğumgununde de aramadı anneler gununde de. Sadece kandil olursa arıyor o kadar. Ama oyle şeytan bir kadın ki korkuyorum. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız. Daha da ilişkiyi duzeltip icimize girer mi yeniden. Bu arada bu olaylardan once eşim resmen annesine tapardı. Melekti eşimin gozumde. Ben insanların arasını bozmak istemiyorum ama bana yapılanları unutamıyorum sindiremiyorum. Cocuğumu nasıl koruyacağım bu kotulukten.