Selam kızlar ben 29 yaşındayım uzun suredir kimse yok hayatımda .Ev iş arası bir hayatim vardı işten de cıkıyorum.Oyle cok arkadaş cevresi olan biri de değilim dolayısıyla kimse ile tanışma gibi bir durumda olmadi maalesef.Artik umudumu da kesmeye başladım bu gonul işinde hic şanslı olamadım yaş arttıkca ister istemez umitsizliğe kapılıyorum.İnsan hayatında biri olsun istiyor ama bu istemekle olmuyor şans cevre de onemli.
Dun akşam Instagram'dan biri istek attı daha once bircok kişi istek attı hicbirini kabul etmedim dun istek atan kişi İstanbul ticaret universitesinde konservatuar okuyor sanirim İTU konservatuar yazıyor.Ortak arkadaşımız da yok cocuk 27 28 gibi duruyor profili dışarıya acık bir bakayım dedim beş fotoğrafi var yakışıklı 100 -150 kişi takipci sayısı beni nerden buldu da istek attı anlamadım yani ortak bir arkadaşımız da yok hani takipci sayısı cok olsa her onune geleni kabul ediyor derdim ama.Sizce isteğini kabul etsem mı yoksa etmesem mi.Yoksa direk engellesem mı.
Bu forumda da cevremden de duyduğum cok kişi var sosyal medyadan tanışan ama ben guvenemiyorum kolay kolay.Sizce kızlar ne yapmalıyım . Fikirlerinizi merak ediyorum