Merhaba hanımlar ilk kez konu acıyorum, eşim biraz once işten geldi hayatımızı değiştirecek bir teklif sundu .
Biz yurtdışında yaşıyoruz eşim ek iş olarak pizza restauranta servis elamanı olarak calışıyor patronu eşime işi devralmak isteyip istemediğini sormuş (100.000 Euro) ya.Eşimde kardeşiyle bu işe girmeyi duşunuyor ortak olarak ( kardeşi 5 yıl bizimle yaşadı , biz evlendirdik evini biz kurduk.Cok ta severiz ,eşim cocuğu gibi gorur zaten onu )
Sorun ortak iş ve eltim, eltimi severim ama sorun olmasın diye her zaman bir mesafe de koyarım şu ana kadar hic sorun yaşamadık (4 yıldır evliler)
Eşim diyor ki, iyi para kazandırır ama hep beraber calışıcaz elimizi taşın altına koyacağız , ben bunu yaparım tamam ama eltim asla yapmaz , her haftasonu gezmek ister bunu sıraya koydurmaz sorun cıkacak illa ki oradan (daha once kaynım yoğun calıştığı 3 aylık bir donemde 1 kere kus gitti işini değiştirdi kaynım)
Kendi işimiz olunca ilk donemler temizlik , telefonlara bakma , hesap tutma bunları eltimle bizden bekliyorlar , ben tamam yaparım ama eltim şimdi tamam desede ilerde sorun cıkaracağını biliyorum iş yapmayı sevmez pek o yapmayınca ben herşeye koşmayı kabul etmem zaten
Eşime bunları anlattım mecbur yapacak , kacamaz o zaman diyor boşanma noktasına gelirler o zaman dedim.
İş cok kazanclı olacak ama bunları duşununce hic icime sinmiyor , eşim ve kardeşi cok hevesli
Ben bilemiyorum cok kararsızım bir akıl verin lutfen