En son actığım konuda karşılaştığım tepkilerden sonra cok tereddut ettim ama bu kadarını paylaşacak kimsem yok. Lutfen, inanmıyorsanız kendinizi de yormayın, beni de uzmeyin.

Cumartesi duşuk yaptım. O gunden beri beş defa bayıldım. Ne zaman ayağa kalksam başım donuyor, dizlerim titriyor. Defalarca yururken dizlerimin ustune duştum. Bacaklarımda inanılmaz bir gucsuzluk var. Sonra gun icinde birden inanılmaz derecede yemek yemek istiyorum, sonra onume gelince doğru durust bir şey yiyemiyorum. Duygularım karman corman. Durup dururken ağlama geliyor, birdenbire aşırı sinirleniyorum

Ve kendimden nefret ediyorum. Ama sanırım sadece ben nefret etmiyorum kendimden. Kocam da benden nefret ediyor gibi. Hic konuşmuyor benimle, ağrın var mı, ac mısın falan diye sormak dışında. Bayılırsam ya da duşersem kaldırıp kanepeye koyuyor sonra gidiyor. Onun dışında olur da eline, koluna bir yerine dokunacak olursam sanki yanmış gibi cekiyor. Bir calışma odası var, gununu orada geciriyor. Saatlerce kemanını calıyor, kitaplarını okuyor. Akşam yemeği yapıyor, benimkini mutfağa bırakıyor, kendininkini alıp o odada yiyor. Akşamları yine orada, birasını icip bilgisayar başında sızıyor. Yatak odasında benim yanımda yatmıyor. Salonda veya calışma odasında uyuyor.

Bu bana kendimi aşırı kotu hissettiriyor. Suclu hissediyorum. Her şey benim yuzumden olmuş gibi. Ne duşunmem, ne yapmam lazım bilmiyorum. Şimdiden teşekkur ederim.