22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en ust kata cıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. cıktığım gunden beri buyuk eltim kan kusturdu. surekli laflar sozler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl icinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkac yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkac ay oncesinde cok kucuk bir şeyden tartışma cıkardı. olayı buyuttu, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yuzunden.
2 gun once saksıma cicek ekmek icin toprak alıyordum bahceden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı doktu, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hicbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. cok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf soyledi. lutfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses cıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...