Hanımlar gunaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şoyle, biriyle tanıştım ve nasılsa cok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yuzyuze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kac şeyden şuphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gordum.Adam evliymiş.Tabi dunyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın boylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan soylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi cekti bu noktada.Sonra uzerine gozume giren tuhaflıklar ve sonuc.Cocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına uzuldum ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sozlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?