Merhaba kızlar şimdi benim şoyle bi durumum var.Bir kac once gorucu usulu biriyle tanıştım. Goruşmeye giderken kesinlikle ılımlı değildim ama goruştum sadece biraz kibar konuşması dışında beyfendi buldum ve hoşuma gitti. ( Bu arada bende kibar erkek olmuycak takıntısı var doğuya has bi ozellik olabilir).Ki kendisi doğulu ama yıllardır batıda bir şehirde yasiyormus bunun da etkisi olabilir bilmiyorum. Konuştuk bi hafta sonra biraz kibar oldugu icin goruşmek istemediğimi soyledim ve bitti.Aradan biraz zaman gecti ben haksızlık ettiğimi duşundum tekrar adım atmadım ama aramızda diyalog olacak bi mesele vardı konuya ordan girdim normal arkadaş olarak arada yazışmaya başladık.Ve tekrar bana evlilik niyetiyle konuşmak ve geldiğinde goruşmek istediğini soyledi kabul ettim cunku az bucuk bi şeyler hissetmeye başlamıştım.Yalniz problem surda ki bu kişi 36 yaşında ve 36 yaşına kadar ilk defa benimle bu kadar uzun konuşmuş. Ve ilk defa bi kızla ikinci bir defa goruşmuş. Bana ilk goruştuğumuz de cok sosyal olmadığını ve biraz cekingen biri olduğunu soyledi ki ben oyle olduğunu kesinlikle duşunmedim goruştuğum zamanlar.Bi insanın hic kız arkadaşı olmaz mi bu yasa kadar hic kimseye ihtiyac duymaz mi.Ve en son orta okulda bi kızdan hoşlandığını bahsetti.Sadece kariyer odaklı olduğu icin de şimdiye kadar boyle şeylere vakit ayıramadığını soyledi. Sizce bu normal mi bi erkeğin 36 yaşına kadar bir kızla hic oturmamış goruşmemiş olması.. Hi şunu da not duşeyim eli yuzu duzgun kariyerli ve kulturlu bi insan . Yanı bu kadar zaman neden kimse olmamış olabilir hayatında