Merhaba arkadaşlar arkadaşımın onerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flort aşamasındaydık şuan ki surecte yuz yuze goruşmesekte sosyal medyadan ve telefondan surekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet duzgun birisine benziyor ve kendi ayakları uzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az cok karakter analizi yapın diye soyluyorum bunları). Şu birkac ayki surecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu soyledi. Fakat gecenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına cok hoşsun, guzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gordum. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en onemli kriterin guzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki sacın cok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi guzellik kıstasına gereğinden fazla onem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?