Oncelikle yonetimden(era) konu icin izin almakla beraber baltalamaya calışanların banlanacağını belirtti.

Uzun zamandır sabit bir kategorim ve kazancım var.(Dizi ve film değil ) Adsense goruntuleri aşağıda mevcut. Kazancımı 2 ye katlamak istediğim icin yeni bir kategori arayışındayım. Dizi ve film işine heves ettim, lakin bulduğum koreden hindistana tum dizi ve filmler cop olmuş. Bu yuzden sabit kategoride uzun zamandır iyi kazanan guvendiğim bir arkadaşla kategori alışverişi yapmak istiyorum.(Dizi ve film olması şart değil eğer olacaksa da bana eski kore dizileri ekle gibi bir oneride bulunmayın lutfen.)

Googlede para bitmeyeceğinin farkında olduğum icin kategori paylaşmak da sakınca gormuyorum (1 kişiyle tabi kategorinin b.ku cıkmasın)
Bu arada kategori derken araba videolar veya kaza videoları gibi yuzeysel ve sacma bi kategori olmayacak cok sağlam bi kategoridir emin olun.
Dediğim kritere uyup kazancını 2 katına cıkarmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

Bu arada guven oluşması icin *** profilim:
Google Fan Webmaster Forum
Edit: Bu arkadaşın *** uyeliği olması tercihim cunku kategori acıklama sırasını *** profil kalitesine gore yapmak istiyorum.