Arkadaşlar Merhaba ,
Aslında bu taktiği bot satıcıları ile paylaşacaktım fakat daha sonra moderator arkadaşla goruşmelerim sonucu karar değiştirerek tek tek satmaya karar verdim .
Arkadaşlar taktik denenmiştir moderator arkadaşlar tarafından ve %100 $ işaretleri yanmıştır . Zaten benimde onlarca kere denemelerim olmuştur ve daha ! gormedim .
Taktik hakkında kısa bilgi vereyim .Taktik render ile basit bir işlem yapılıyor .Herturlu video unleme takılmadan geciliyor . Hatta $ yakması zor olan dizi,cizgifilm,film vb. gibi kategorilerde bile unlem daha gormedim 15 gundur .Butun edit programlarıyla kolayca yapabilirsiniz .Yontemin Yotube tarafından fixlenme olasılığı bence cok zordur. Cunku yontem oyle bir yontem

Forum yonetimi ile beraber belirleğimiz miktar 30 TL'dir .(herkes kazansın diye)
Not: Satacağım kişileri belirleme hakkı bana aittir .Dilediğim kişiye satmama hakkını saklı tutuyorum .Yontem bende işe yaramadı paramı iade et gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum .Daha sonra doğacak sorunlardan da meshul değilim.
Alan kişi yukarıda yazdıklarımı kabul etmiş sayılır .
Arkadaşlar şuan talep topluyorum . Talep cok olmazsa konuyu iptal edeceğim .
KONU YONETİM TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR .
Alacak Arkadşlar ,
1 - @kaizen
2 - @alpertunga
3 - @kajaga
4 - @denizci
5 - @t4dream
6 - @yakamoz01
7 - @KaiKiseN
8 - @Cyberless
9 - @mycrewsy
10 - @uniquehero