Merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Burada dertleşecek kimsem olmadığı icin sizinle paylaşmak istedim. Bir bebeğim var ben calıştığım icin bakıcı bakıyor kayınvalidem cok ilgisiz aylarca gormediği oluyor aynı ilde olmamıza rağmen. Eşimin arkadaş cevresi cok fazla.ben de birkacı arkadaşının eşi ile goruştum ama cok samimi değiliz ben yalnız kaldım burada. Birkac işyerinden arkadaşım var o kadar. O da işten işe.eşim cok bencillik yapıyor şimdi bile cekip gitti arkadaşlarıyla goruşmeye.bak ben de gunlerce yalnızım ne yapayım ben de mi goruşmeyeyim. Git sende goruş arkadaşlarınla diyor olsa zaten ben de giderim ama bunu biliyor. Lafa gelince kayınvalidem gorumcelerim ve eşim en iyiler. Eşim ailesine de aşırı duşkun yanlış bir hareketleri de olsam asla kotu soylemez. Cok yalnızım ben de bir evin bir kızıyım ailemi cok ozledim. O kadar bunaldım nasıl davranacağımı da bilmiyorum. 1ay senelik iznim var temmuzda memleketime gitmeyi duşunuyorum ama eşim cok uzun olduğunu soyluyor siz olsanız ne yapardınız. Ben bu şehirde bile kalmak istemiyorum. Universitede mulakata cağrıldım araştırma gorevlisi olmak icin ama eşim torpili vardır diyor. Siz olsaydınız gider miydiniz. Eşimin kazansam gitmek istemeyeceği icin boyle soylediğini duşunuyorum. Biraz uzun oldu fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.