Merhabalar...bende klasik ama en az her ask kadar ozel hikayemi sizinle paylasmak istedim

Liseye gidiyordum. O da benim bir ust sınıfımdaydı, okulun en uzun boylu ve en dikkat cekici cocuklarından biriydi.
Her tenefus bakisirdik

Bir gun beni facebooktan ekledi, fotograflarimi begendi. Hep yazar bir gun diye bekledim ama o hic yazmadi. Bakismalar yine devam etti ama yazmadi.
Onunla ayni sinifta olan arkadaslarim vardi. Onlara durumu anlattigimda bana onun utangac birisi oldugunu soylediler.
Aylar gecti, hic konusmadik. Bende umudumu kaybettim. Bir zaman sonra benim baska bir sevgilim oldu.
Bu surec icinde ben lise son sınıf oldum, o ise mezun olup gitmisti coktan. Ama hala facebook hesabimda ekliydi, hic konusmasakta.
Gel zaman git zaman benim iliskim 1,5 yıl sonra kotu bir sekilde bitti. Hayatımın en kotu gunlerini yasadim bu iliski boyunca, cok cok zor gunler yasadim. İliskim bitti kendimi toparlamaya calisiyordum, bir yandan da universite sınavı yaklasiyordu. Ona hazırlanıyordum.
...ve bir gun dogum gunumdu. Arkadaslarimla birlikte dogum gunumu kutladık, eglendik. En yakın arkadasımla birlikte eve geldik, dogum gunu fotograflarimi yuklemek icin facebook hesabima girdim. Arkadasim onun sohbet kısmında online oldugunu gorunce ''aa bu o cocuk degil mi yazsana ona'' falan dedi. Yok hayatta olmaz, hayır yahu ne isim olur vs. desem de ısrarlarından sonra bir anlık gaza gelerek ona ''merhaba'' yazdım...
Sanki yillardir konusuyormusuz gibi bir sohbete, muhabbete daldık gitti... Resmen ayaklarım yerden kesildi. Oyle heyecanlandirdi ki beni, ancak bu kadar olurdu. Bir kac gun sonra numarami istedi. 1 ay boyunca sadece mesajlasarak arkadaslik ettik... Sabahlara kadar konusurduk. Cok cok mutluydum...
1 ay sonunda bulustuk ve bana ''benim ilk ve son askim olur musun?'' diye sordu, ''evet:26:'' dedim utanarak ve beni optu.

Bu sure icinde 1,5 yıl iliski yasadigim eski sevgilim bana geri donmek istedigini soyledi, ona hayatımda baska birinin oldugunu, onu cok sevdigimi ve bir daha karsima cikmamasini soyledim. Epey zorladi ama pesimi birakti sonunda...
İliskimizin 4. ayında ben sehir disinda bir universite kazandım, o ise yasadigimiz sehirde iyi bir universitenin 4 yıllık bir bolumunu kazanmisti.
2 yıl boyunca uzak mesafe iliskisi yuruttuk bu sekilde. O yanıma geldi bazen, bazen ben gidiyordum onu gormeye.
Sonra bir gun bana okulu birakip yanima gelmek istedigini soyledi. Okulunu birakti, tekrar sinava girdi, benim okulumda 2 yıllık bir bolumu kazandı ve yanima geldi. Su an ayni universitede okuyoruz, her gun beraberiz. 2 yıl boyunca sabrettik ama sonunda yanyanayız.
Hissediyorum ki o benim ruh esim. Ne beni, ne de onu birbirimizden baskasi bu kadar iyi anlayamaz ve tanıyamaz.