Hanımlar merhaba Oncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
24 yaşındayım Ben istanbulda yaşıyorum sozlum Ankara ’da . Universite zamanında sevgili olup daha sonra ayrılmıştık bir donem sonra okul bitince tekrar denemek istedik. Tabi icimde daima bir ukteydi kendisi cok seviyordum.Bundan 2 sene once evlilik teklifi aldım gecen sene ise sozlendim o zamanlar ozel bir firmada asgari ucretle calışıyordum yani İstanbul ’da kalmam icin işi bahane etmiyordum onun yaşadığı yerde yaşamak istiyordum. Sonra Ocak ayında mudurluk teklifi aldım. İşler değişti sozlum kesinlikle İstanbul ’da yaşayamayacağını soyledi.Duğunume 3 ay var ve ben gun gectikce daha cok arada kalıyorum onu cok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum cok iyi niyetli her bir planı benim uzerime kurulu bir adam ama bi yandan ise yeni bir şehir duşuncesi beni cok kotu etkiliyor hazır olmadığımı duşunuyorum işimi bırakmak istemiyorum. Hatta onunda buraya gelmesini istemiyorum bu bile beni korkutuyor birinin sorumluluğu altına girmek Benim icin herşeyi bırakıp gelecek korkusu. Kısaca ne yapacağımı bilmiyorum aşk mı kariyer mi arasında gidip geliyorum evlilik beni cok korkutuyor evinin yenigelini olmak beni korkutuyor ben guclu bir kadın olmak istiyorum farklı bir şehirde hic bilmediğim yerde nasıl olacak onu bilmiyorum kendimi sozlu evlilik hazırlığı yapan biri olarak gormuyorum ayrıca sozlumle sevgili olmaktan cok mutlu oluyorum ana evlilik konusu gecince icimde istemsiz derece de bir korku kaplıyor. Sozlum calıştığı yerden asgarinin uzerinde maaş alıyor şimdiden ben o parayla nasıl gecincez korkusuyla başbaşa kalıyorum. Nolur bana aklına yatmıyorsa ayrıl demeyin herşey o kadar basit değil biliyorsunuz sizde. Belki de annemle babamın yaşadığı evlilik hayatına şahitlik etmemdir mutlu bir ailenin cocuğu değilim . Babam başka yerde yaşıyor biz başka yerde. cok caresizim lutfen bana yardımcı olun...