Gunaydın kızlar herkese mutlu bir gun dilerim.
Oncelikle cok konu actığımın farkındayım ama burada paylaştığım konu genelde cevremle paylaşamayacağım konular o yuzden hem bazen derdimi anlatabiliyorum hemde burda cok mantıklı fikirler verenler var o yuzden yanlış şeyler yapmamak adına burdan fikir almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var luten esirgemeyin.Cunku gercekten burdaki yorumları dikkate alıp oyle hareket edeceğim.

Birde konuları cok uzattigimin farkindayim ama ozet gecince onemli nokta atlayacakmışımda yanlışa sebebiyet verecekmişim gibi geliyor. O yuzden zamanınızı fazlaca alacağım icin kusura bakmayın.

(Konuyu alaya alinmak icin degilde sadece davranisim yanlis anlasilacak bir durumdaysa daha uygun hareket edebilmek acmıştım. HAtta yanlis anlasilmamak adina herseyi detaylica yazarken hoşlaniyor olsam yada duygularimdan emin olmasam daha saglikli cevaplar almak adina o kısmınada değinirdim. Amacım kendisiyle flortlesmek duygusal seyler paylaşmak degil sadece anlatamadığım duygusunu ifade edemedigim bisey sanki cocukluktaki en yakin arkadaşımı buluşunda onu kaybetme korkusu gibi birsey.Mwvzuyu sacma bulanlar olabilir komik bulanlar olabilir ama liseli ergenler gibi alay etmek yerine bununda uygun bi sekilde soylenebilecegini dusunuyorum.ki bunu uygun bi dille soyleyen uyelerde oldu keske alay etmek kucuk gormek komedi malzemesi yapmak yerine bi arkqdadinizi uyarir gibi uyarabilecek olgunlukta cevap verseydiniz.
Aklı başında uygun bi sekilde cevap verenlere tekrar tesekkur ederim

Kızlar 3 yıl once işe başladığımda iş yerinde bir calışan varmış ama ben başlarken o gorevlendirmedeydi.Kurum sisteminde adı hep vardı alfabetik sıradan dolayı adı hep en ustlerde gorunurdu ve islem yaparken yanlislikla onun adina yaptigim zamanlar olurdu sil duzelt ve vs cok zamanımı alırdı bende hep merak ederdim kim bu diye insanın tanımadığı birini merak etmesi cok sacma ama cok merak ediyordum bitsede şu gorevlendirme tanışsak derdim.

Gorevlendirmesi bitip geldiğinde hemen tanışmaya gittim adının ustlerde oldugundan dolayı cokca işlem hatası yaptığımı duzeltmekle ugraşırken zaman aldığından falan soz ettim oylece muhabbet acıldı insallah ben yokken başımı belaya koymadın diye şakalaştıoylece tanıştık.

Ayın yarısında bizim kurumda diğer yarısında diger şubede calışıyordu yani oyle hergun karşılaşma muhabbet etme gibi şansımız yoktu.

Aşırı cekingenliğim yok ama cok rahat biride değilim unvan olarakta benden ustte olduğu icin
ben biraz mesafeli yaklaşıyordum (yani bunu bir başkasına yapamam) bi gun moralim cok bozuktu gozlerim dolu kapıdan cıkarken oda kapıdan giriyordu neyin var dedi bana cikolata alırmısınız dedim hangisinden alayım deyince en sevdiginiz hangisiyse ondan alın dedim Halley alıp gelmis ben bunu seviyorum dedi oyle muhabbet ettik.İş yeri ile ilgili bi takım sıkıntılar vardı teselli etti.

Sonra iş yerinde benimle şakalaşmaya başladı mesela adım Esra olsun eso diye hitap ediyordu şakalaşırdık iş yeri muhabbetimiz vardı ama hic dışarda goruşme yada hayatını bilecek kadar muhabbetimizde olmadı o kadar yakında olmadık.Zaten 2 ay sonra eski calıştığı ekip arkadaşları geldi muhabbetimiz merhaba nasılından oteye gitmedi.İş yerinde ne kadar karşılaştıysak o

Bi blogu vardi takip ederdim şiirler denemeler falan yazardı aynı şehirden değiliz ama hem aynı kuşağın hem aynı coğrafyanın cocuklarıyız ben onun yazdiklarindan icinde kendisini yazdigi yerleri cok hareketli haşarı tarafından ziyade ruhunu tanıdığımı cocukluğunu gordugumu hissettim hic tanıtmadığı taraflarını gordum diyebilirim.

Birkac ay sonra hem terfi hem tayin alıp gitti giderken onun cocukluğuna dair birsey yazıp veda etmiştim oda bu benim icin en anlamlı en guzel uğurlama oldu yazmıştı.

Bayram gunu bir paylaşıp yapmıştı bende mesaj olarak onun ve kendi cocukluğumuza dair onun icin anlamı olan şeyleri aslında pek kimsenin bilmedigi taraflarına değinerek bi mesaj yazdim sonunada ben o cocukla tanışmayı cok isterdim yazdım.

Oda kimbilir belki birgun tanışırsın yazmış
Sonra hal hatır sordu ismimle hitap ediyordu ama acıkcası hatirladigindanda cok emin olamadım onu kastettim sanırım hatırlamadınız dedim yoo hatırladım dedi nerdesin suan dedi is yerinden falan konustuk kısa bi gorusme oldu akşamlar diledik bitti.

Ve asıl mevzuya gelirsek ona aşık falan değilim buna kesinlikle eminim ama ona bi hayranlığım var ama arkadaşca birsey yani onunla duygusal şeyler değilde cok yakın iki arkadaş olmak isterdim onunla hayata guzel hatıralar bırakmak isterdim.
Konuyu acma nedenine gelirsek aramızdaki mesajlarda sembolik obje bayram ve cocukluğumuz ben kurban bayramında yani o şiirlerden denemelerden bulduğum şeylerle sanki bir bulmaca cozmuşum gibi guzel sembolik ruhuna hitap eden kucuk bir hediye yollamak istiyorum kendisine ama acaba sacmalıyormuyum diye duşunuyorum kendisinden hoşlandığını duşunur mu diye tereddut ediyorum cunku boyle birşey yok hem rezil olurum diye cekiniyorum hemde boyle birsey olmadığı icin ondan hoşlandığımı duşunmesini istemiyorum ama ne bileyim sanki yapsam guzel olacak ikimizin cocukluğu arkadaş olacakmış gibi birsey hissediyorum.
Yakın bir arkadaşınız soruyor gibi duşunun sacmaliyorsam kedi sacmalama kendini rezil etme deyin guzel olacağını duşunuyorsanız guzel olacagini soyleyin

Şimdiden zamanını ayıran herkese cok ama cok teşekkur ederim