Eşim yaklaşık bir yıl once on kusur senelik motorunu sattı.Surekli masrafı oluyordu.Birkez ciddi bir kaza yapmış onceden şukur birşey olmamış.Surekli ceza yemesinden iki kezde calınıp masraf cıkarmasından bıkmıştım artık ve sattık...Ve bir senedir bu mevzu bitmedi ne eşim icin ne ailesi icin annesi kackez para vereyim al dedi ben yok istemiyorum dedim, işe giderken gelip gittiği yol otoyol Allah korusun bir kaza olursa donuşu olmaz dedim vs.Kısacası istemedim hatta bir ay olmadı yine ziyarete gittiğimizde acıldı mevzu eşim artık annesinin alacağım deyip almamasından dolayı tersledi ondan onceki bir ziyarettede ben eşimle tartışır gibi oldum hevesli diye benim duşuncemin onemi yok mu dedim ki dort yılda ilkkez oldu bu...En sonunda bu mevzuyu kapatmıştık artık duşunmuyoruz demiştik.Ama dun yine eşimin annesi aramış ne renk istiyorsun sana motor alacağız demiş oda ağzı kulaklarında farketmez demiş bayramdan sonra babasıyla gidip bakacaklarmış.Eşim evet almaya hevesli ama ben onu duşunuyorum ve beni boyle hic saymalarına sinir oldum ne yapabilirim?