Selamların En Guzeli Uzerinize Olsun Ytpara Sakinleri.
Oncelikle bu konuyu actıktan sonra bana cok kızacak olan bir kesim olacak, cok sevinecek bir kesimde olacak.
Biraz sizleri uyandırmak icin acıyorum bu konuyu!!!
Son zamanlardaki abone hizmeti, youtube like/dislike hizmeti, izlenme hizmetindeki fiyat artışlarını gormuşunuzdur. Hic araştırdınızmı bu hizmetlerin fiyatları neden bu kadar yuksek ve artıyor. Youtube 10, 15 Aralık arası muhteşem guncelleme yaptı ve api ile verilen butun like/dislike, abone, izlenme hizmetlerini hic etti, sildi. Ve daha bircok sınırlama getirdi. Teknik bilgiler olduğu icin detaylara girmicem.
Sadece şunu bilin isterim botlarla abone olunma, like/dislike atılma, veya izlenme cok ama cok zorlaştı. Daha once bu hizmeti veren kişiler api yardımı ile hızlıca butun hizmetleri yerine getirebiliyorlardı. Şimdi ise gercek userler kullanarak başka başka yol yontemlerle bu hizmeti eskisine oranla 10/1 hızında hizmet verebilir hale geldiler. Hız duştuğu icin fiyatta bu yuzden cok yukselmiş durumda. Cunki arka boyutta inanılmaz bir işlem gucu gerekir hale geldi, buda masrafları katbekat arttırdı.
Aşağıdaki fiyatlar benim goruşum ancak, her ne kadar benim goruşum olsada bu fiyatların abone hizmeti veya izlenim hizmeti fiyatlarından %20 civarı daha pahalıya satılması yonunde olduğudur. Sebebi sattığınız bu tarzdaki 1000 abone ustu butun kanalların abonesinin veya izlenmesin organik olmasıdır.
Bu saatten sonrada hicbir abone hizmeti sunan bir kişi bir aydan fazla size abone silinmeme garantisi veremez. Bu yuzden elinizdeki organik aboneli ve izlenmeli kanallar ne kadar kıymetli siz duşunun...
Benim duşuncem:
1000 abone hizmeti 100 tl civarı sunuluyor. Bu yuzden organik 1000 aboneli kanal 120 tl civarı bir fiyatta satılması gerek duşuncesindeyim.
4000 saat izlenim hizmeti 50 tl civarı fiyata satılıyor. Bu yuzden organik 4000 saat izlenimli, abonesiz veya 1000 abone altı kanalların 60 tl civarında satılması gerek duşuncesindeyim.
Her ikisinide sağlayan kanallarınız varsa bu kanalların 150 tl ile 200 tl aralığında satılması gerek duşuncesindeyim.
Kimse gelip burada ahkam kesilmesin. Bu yazdıklarım gercekler olup, bana bunun uzerinden kimse serzenişte bulunamaz!!!
Yukardaki fiyatın altında satmak isteyen paşa gonlu bilir. İstediği fiyattan satar kanalarını, isterse 1 tlden verir, buna kimse karışamaz. Ama gercekten durumun farkında olmayan o kadar kesim varki. Sizleri biraz olsun bigilendirmek istedim.
Başka bir ornek vereyim size:
Bundan birkac ay once 3 aşamalı kanallar 50 tlye satılıyordu. Şu anda 1000 tl altına 3 aşamalı kanal satan yok!!!
Acın gozunuzu!!!
Selametle...
Oldu Parasına 1000 Aboneli Kanallarınızı Satmayın!!!
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Oldu Parasına 1000 Aboneli Kanallarınızı Satmayın!!!