Merhaba

Başlıkta da soylediğim gibi benim derdim tembellik. Canım hic bir şey yapmak istemiyor. Akşama kadar yatıyorum oturuyorum yemek yiyorum. Boş bi hayat geciriyorum yani. Elimde telefon ya da bilgisayar karşısında hic sıkılmadan gunlerimi geciriyorum. Ama bu durumdan hic memnun degilim. Faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela dolabımın duzenlenmesi lazım ne zamandır ama 1 saatlik işi yapmıyorum hic canım istemiyor. Kitap okumak istiyorum. Zayıflamak spor yapmak istiyorum. Kendime ozen gostermek bakım yapmak vs istiyorum ama yok yok olmuyor.
Yarın iş var ama ben hic gitmek istemiyorum zor geliyor duşundukce icim sıkılıyor. Bu donemde bazen evden calışıyorum ama var ya nasıl eziyet gibi geliyor anlatamam doğru duzgun konsantre olup yapamıyorum.

Ben bu halimden hic memnun değilim. Vitamin eksikliği vs oldugunu sanmıyorum arada bir gidiyorum doktora değerlerime baktırmak icin biraz kansızlık dışında bi problem cıkmıyor. Enerjik canlı bi insan olmak istiyorum. Zamanımı gunumu verimli gecirmek istiyorum. Kendime gelmem lazım. Siz nasıl motive ediyosunuz kendinizi bana onerileriniz var mı