Arkadaşlar hayatta hep yalnızdım , evliliğimin ilk zamanları ciddi uyun zorluğu cektim , şimdi altı aylık bir evladım var şukur , yedi yıllık evliliyim, annemi bu donemde yanımda cok aradım ama annem rahatsız gibi hep , babam hayatta iken hep onun apresif hallerini cekti bizimle yeterince ilgilenmedi annem , babam vefat edince de hep hasta oldu surekli hasta hem psikolojik hem fiziksel ...
ben cocuğum olduktan sonra annemi cok istedim yanımda arkamda olsun elimuautmdemolsın ama yok..: gucu yok .. gucu olduğu donemlerde de hep babamın halleri ile uğraştı
Biz cocukları genelde bağımızın caresine baktık .
Okudum yatılı okulda , universitede zaten aileden ayrı idim , şukurler olsun iyi bir mesleğim var maddi olarak ihtiyacım yok kimseye ama donup baktığımda annem hic yanımda olmadınolamadı , zaten yapı olarak da pasif bir yapısı var, hep iyi niyetini duasını hissettim ama fiziksel olarak hic yoktu annem

Bunun eksikliği gittikce beni daha da kemiriyor
Evladım oldu, zor bir evliliğim oldu , ama hep yalnızdım , tekrarlayan duşukleirm oldu tup benek tedavilerim oldu, hep yalnızdım ..
hayatımda annem hep sanki bana muhtac hep desteğe muhtac olan annemdi ... gencken de oyle şimdi zaten hali yok şimdi de oyle ..:
Farklı illerdeyiz hergun arar sorarım ama icimde buyuk bir boşluk var bu konuda , belki biraz da ofke

İcimi dokmek istedim ..: nasıl aşabilirim bilmiyorum