Selam kızlar ben bir ay once işten cıkacağımi soyledim iki bucuk senedir sekreterlik yapıyorum 27 Nisan da istifa dilekcemi verdim ihbar surem boyunca kalacağımı muhasebe muduru de ilan verelim oğretir cıkarsın dedi ben de tamam dedim.Bugun sabah soyledim ismi Ayşe olsun Ayşe hanım yarın son gunum .Tamam dedi.
Sonra akşam ben yarin şirket telefonu da getiririm dedim .Bana ne dese beğenirsiniz muhasebede dort kişiler normalde biri bir gun gelip bir gun gelmiyor genel muhasebeye bakan ailesinde Corona vardı eşi de calışıyor zabıta cocuğu olduğu icin donuşumlu geliyor .Ayşe de finans muduru iki kız da fatura kesiyor biri yeni geldi iki ay oldu biri de benim yerime gececek .Bir iki gun kal sonra cıkarsın beğendiği iki kişi varmış patronunun ve onun o zaman niye cagirmadin uc haftadır ne bekliyordun ihbar suresini 3 4 ay falan mı.Belki o kızlar vazgecti gelmekten belki başka yer buldu.Ben biraz sessiz uysal sakın biri olduğum icinbenim hemen kabul edecegimi duşundu tamam tabi birkac gun ogretirim sonra giderim diye .Ama ben yarin gitmek istiyorum ihbar surem bitti dedim.Baskasi ona boyle birşey olsa iki laf soyler yerine oturtur .Madem beğendin neyi bekledin niye cagirmadin kızları .