Artık bazılarınız problemlerimi biliyorsunuzdur. Bilmeyenler icin link bırakacağım. Sizce tehlikeli bir durum var mı? Kv.
Ozetle kv gorumcem ve kp yapabilecekleri kadar kotuluk yaptılar bize. Eşim sadece bayramda seyranda arıyor anne babasını. Kardeşini ise hic aramıyor goruşmuyor. Buna rağmen kv iki uc gune bir arayıp kendini gununu anlatıyor sorular sorup eşimi telefonda tutmaya calışıyor. Bugun yeğeni gelip onu alacakmış da kardeşine goturecekmiş. Bunu anlatmak icin aramış mesela. Eşim de konuştu sonra da dedi ki teyzeme soyle cocuğum olacak dedi. İnsan bi arar hayırlı olsun der dedi. Kapattı sonra telefonu. Eşim bayramda aramadı mesela teyzesini kırgın olduğu icin. Bayramda ilk gun hemen onlara giderdik hic saygısızlık yaşanmadı aramızda Normalde eskiden yani teyzesi ne olsa arardı. Hamileyim ve kv tarafından kimse arayıp hayırlı olsun demedi ne bana ne eşime. Acıkcası umrumda değil benim ama eşim belli etmesede kırıldı. Cunku kv herkese bizi kotuledi. Eşimin herkesle arasını bozdu. Gorumcemle arasını bozan bile annesiydi. Sizce bu kadınla nasıl baş edilir bi soyleyin bana.
Not:Asıl mesele teyze değil. Kvnin surekli arayıp durtmesi. Sanki hicbir kotuluk yapmamış gibi arayıp yuzsuzce konuşması. Merak duyulmamasına rağmen gununu anlatması.