Merhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız cocuğum var buyuk olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en kucuk kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni gormeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında surekli eltimi ovuyor şte boyle İyi işte şoyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler soyluyor bu bu şekilde 2 sene boyunca surdu duşunun Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda surekli onu ovmesi canımı cok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 cocuğuna da baktı Turkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve cocuklarının hicbirini goturmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha oyle zaten Ama benim kızıma gelince soylediği laf şu oldu Olurum de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin uc cocuğunu parka goturur Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginc yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su icmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi goturmuyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de gotur ve goturmuyor Benim eşim de ailesine duşkun hastaneye duğune ev gezmesine hep benim işim goturur onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir duşmanlığı var. Hele de buyuk kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugun acmamın sebebi Bugun bize geldiler hastaneden donmuşler kucuk kaynım goturmuş daha eve girmeden kapının onunde benim kızın havuzunu gordu şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı gorur gormez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye gotureyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha buyuğunu alacak işte dun gece Ayşe bizdeydi biz onu cok sevdik sarıldık optuk amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir suru sacmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı opmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye goturecekmiş �ğrenc otesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı cok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hicbir lafın altında kalmayacağım Gerci daha once sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek soylediği senin kızın mızır benim kızım hic mızır değil Cok akıllı kendini bilen ve işin en kotu yanı da surekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında donuyor olması İşte bu benim cok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geciriyorum biliyorum Beni kıskandırmak icin sinir etmek icin yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hic sevmesin umrumda bile değil oyle cahil insanlar benim cocuğumu seveceğine hic sevmesin ama cocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruc tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek icin ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar cok şey var ki iğrenclikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını soyleyeyim