Merhaba Kk.İyi bayramlar dilerimUyeliğim vardı yalnız telefon değiştirdiğimden eski uyelıgimi alamadım,yeni uyelik acmak zorunda kaldım.Burayı devamlı takipteyim yorumlara ozellikle kendime yakın bulduğum konuları,aynı şeyleri yaşıyan arkadaslarimin konularını takipteyim ve daha onceden donem donem bu konuda acılmış ama bende yorumlarınızı merak ediyorum..31 yaşındayım,cocuk yok, 2.5 yıl evli kaldım ,su anda evlilik vs bi durumum yok,hayatımda ya da aklımda da kimse yok... aslına bakarsanız tekrar nasıl guvenecem,yeni bi hayat ,yeni bir yuva nasıl kurcam ileriye donuk ara ara aklıma geliyor ,2.evlilikte de coğu şeye ilki gibi hevesiniz oluyor mu?ne bileyim evinizi dizerken ,ya da bir eşya alırken, ilk evliliğinizdeki gibi aynı duyguları hissedebiliyor musunuz?ya da daha mi mutlusunuz 2.evliliğinizde aynı hatalara tekrar dusmediginiz icin?Ben icim buruk aldatılan ve tum hevesleri icinde kalan biri olarak şimdi 2.evliliğinde mutluluğu yakalayan arkadaşlarımın yorumlarını cok merak ediyorum, yorumlariniz icin şimdiden cok teşekkur ederim