Merhabalar. Daha once cok acılmış bir konu olduğunu biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Kesinlikle din dil ırk ne olursa olsun ayrım yapan biri değilim olmadım da. Erkek arkadaşım doğulu bende ege de yaşayan biriyim. 1 senedir tanışıyoruz beraberiz ve birbirimizi cok seviyoruz. Birlikte bir geleceğimiz olsun istiyoruz. Ama sadece biiz istiyoruz.
Onunla ilk tanıştığımda sorun olmaz diye duşundum cunku annem kucukluğumden beri kızım sen kimi seversen onunla evlen mutlu ol dinimiz bir olsun yeter derdi. Peki ya şimdi ?
Evet annem biliyor ve ilk duyduğunda cok tepki gosterdi o kadar şaşırdım ki bu tepkiyi beklemiyordum. O da insan bende insanım ne farkımız var ki ? Daha sonra tanıştırdım eskisi kadar sorun yapmıyor artık. Arada bir onunla evlenirsen vermem diyor. Ayrılıcağımı duşunuyor buyuk ihtimalle.Babam henuz bilmiyor ama cok karşı cıkıcağını biliyorum ote yandan diğer aile buyuklerimde... Tek sorun doğulu olması da değil her yerinde dovme var bizimkiler malum hic sevmezler. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar uzgunum ki...