İyi akşamlar kızlar lafı uzatmadan konuya gireyim belki onceki konularımdan bilenler vardır bi iş kurmuştum battı onların derdine telaşlanan annem istemediğim biriyle sırf oğretmen diye nişanladı şukur ki bi şeyler bahane oldu nişanlar atıldı derken tanıdıklar onumden arkamdan laf etmeye başladılar tum bu stresleri kaldıramayıp hastalandım buyuk ihtimal stres ama son 2-3 aydır mide bulantılarım kramplarım adet duzensizklerim buyuk sıkıntı veriyo hastaneye gittim test sonucu bekliyorum bi yandan 3-4 gun once teyzemler geldi yatıya kaldı gitti bu gun gene gelmek icin aradılar bnm kramplarda baya beni zorluyo kızdım kendimce ama artık geleceklerini soylemişler anneme bari yatıya kalın diye ısrar etme midem gene kotu dedim gitme vakti gelince baktım annem yatıya kalın diye ısrar ediyo kalmadılar ama onlar gidince bak hastayım neden beni duşunmuyon anne diye soylendim cok da duygusalım hemen gozler dolar zaten sen istemiyosun bnle kalmak falan dedim ve anne delisi bi insanım bu son olaylardan sonra icimde buyuk başluk oluştu 26 yaşındayım ama 4-5 yaşında annesinden kotek yemiş cocuk gibi hissediyorum nasıl duşunmem ne yapmam gerek bilmiyorum şu aralar sağlık sorunları bunlar aşırı yıprandım sizce olaylara fazla tepki mi veriyorum yoksa hissettiklerim doğru mu bu durumda nasıl davranmalıyım uzun oldu kusuruma bakmayın cok dolmuşum