Herkese merhaba,

Sinirimden elim ayağım titredi, duzgun cumleler kuramayabilirim lutfen kusura bakmayın. Oğlen saati tembellik ederken ust kattan gelen cığlık sesleriyle yataktan fırladım. Cığlık sesleri, evdeki patırtı gurultu o kadar şiddetliydi ki ne yapacağımı şaşırdım bir an. Sonra sesler daha da yukseldi. Artık adam kadını dovdu mu yoksa kadının kacma sesi miydi bilemiyorum. Şoka girdim resmen.

Evde kucuk cocuk var belli. Katıldı ağlamaktan. Kadının tamam cocuğu bırak cığlığıyla kendime geldim. Adam bir de diyor ki “niye bağırıyorsun, sus!” Sesin tam olarak hangi daireden geldiğini anlayamadığım icin eşimi aradım, telefon numarası onda var yoneticiye sorsun diye. Yan dairelerinden de şikayet gitmiş yoneticiye oyle anladık hangi daire olduğunu. Polise haber verdik eşimle. Belki kadın şikayetci olmazdı ama dedim ki en azından adamın gozu korksun, sessiz kalmadığımızı bilsin.

Ekip geldi hemen Allah ’tan. Ben de apartmandan dinlemeye calıştım ama sağolsun komşumuzun biri yarınlar yokmuşcasına supurge actığı icin hicbir şey duyamadım. Bir sure sonra da polisler gitti zaten. Sonradan oğrendiğime gore adam kapıyı acmış, hicbir şey olmamış gibi davranmış. Tartıştık biraz sadece demiş. Kadın da gormuş polislerin geldiğini oylece gecip gitmiş, hicbir şey dememiş, şikayetci olmamış. Kadında da gorunen hicbir darp izi yokmuş. Diğer komşular da teyitlemeseydi, duyduklarımdan kendimden şuphe edecektim nerdeyse.

Az cok tahmin etmiştim boyle olacağını. Buraya da biraz kafa dağıtmak icin yazdım. Bilemiyorum kendince sebepleri vardır belki şikayetci olmamak icin. Polisler oradayken orta yaşlı birileri gelmiş evlerine. Birinin anne babası muhtemelen. Kendi aralarında mı cozmek istediler artık anlamadım.

Umarım adamın gozu korkmuştur biraz da olsa. Gecerli meslek sahibi biriymiş kendileri oyle demiş. Meslek ismi verirsem genelleme yapmış gibi olacağım. Zaten yaptığı mesleğinden bağımsız da onun lafı olduğu icin soyluyorum. Cok canım sıkıldı, cok uzuldum.