hepinize merhaba oncelikle
uzun bir zamandır bir sorunum olduğunda bu siteyi uzaktan da olsa takip etmeye calıştım ve zaman zaman problemimi cozmeme destek oldu diyebilirim. benim sorunum arkadaşlarım ve sizlere danışmaya karar verdim..
bir suredir hayatımda biri var ve coğu ilişkide olduğu gibi bizde de tartışmalar, sorunlar oldu ve bu sorunlar yuzunden ayrıldığımız bir donem oldu. sonrasında ise iki olgun insan gibi uzlaşarak hallettik ve barıştık, şuanda da her şey iyi gorunuyor.
bu benim ilk uzun ilişkim olduğu icin nelere yol acacağını tahmin etmediğim icin, sevgilimle bir problem yaşadığım zaman veya kendimi haksızlığa uğramış hissettiğimde arkadaşlarıma anlattım. ozeleştiri yapayım; kednimi tutamayan bir tipim..
şuanda da herşey yolunda olmasına rağmen arkadaşlarım benimle her konuştuklarında beni demoralize edip "neden onunla barıştın, s*lak mısın sen, seni haketmiyor, erkeklere guven olmaz, kesinlikle ayrılmalısınız" tarzında yorumlar yapıp duruyolar. kendilerince haklı oldukları sebepler vardır illaki ama sonuc olarak benim ilişkim ve mutlu olmama rağmen kotu kotu yorumlar yapmaları beni cok uzuyor. artık oyle bir raddeye geldi ki barıştığımızı soylemeye cekiniyorum resmen sizce bu konuda yapılabilecek bir şey var mı? eskiden cok saygılılardı ve onlara bu yuzu veren kişi ben olduğum icin cok pişmanım ama dediğim gibi tamamen tecrubesizliğime denk geldi. aranızda boyle problemler yaşayıp aşan kişilerin olduğunu varsayarak sizden tavsiye bekliyorum. bu durumdan cok sıkıldım ve sizce bunu nasıl cozebilirim? ileride nişanım duğunum olsa hicbiri gelmek istemeyecek gibi hissediyorum artık resmen...