Ya arkadaşlar valla cildircammmm bu kadın beni deli edecekKKK. 13 GUN sonra dogum yapacağım.Basından itibaren cok cok zor bir hamileleik gecirdim.Resmen gun sayıyorum Allahım rahatlicam bebek.gelince ağrılarım bitecek diye.3 aydır inanın tek bir gece uyumadım.Hergun sabaha karşı uyuyabiliyorum mide ağrısından.
Lohusalık hayali kuruyorum bitecek diye ama.bu kayınvalidem olacak kadın beni delirtiyoo.2 aydır virus sebebiyle evden adımımı atmadım.Bana eşim baktı idari ixin aldı zor bir hamileleik olduğu icin doktor rapor verdi aynı zaman da astım hastasiyim.Eşim herseyime yardimci oldu.Ama annesi olacak kadın yuzunden onu kıracagim aramız bozulacak.
Kızlar dediğim gibi 13 gun sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında olan benim cocuk bakımında tecrubesiz olduğumu duşunup il dışında bulunan eşimin abisigili eşini filan davet etmiş bana yardım etmesi icin .onlarda yasak kalktı ua coluk cocuk gelecekmis.Ben bebeğimi nasıl korurum diye duşunuyorum duyunca cıldırdım.hadi cağıran cahil de gelecek olan kişiler birisi mufettiş birisi bir kurumda mudur.Ya beni davet etseler ben gitmem riske atmamak icin .eşim de sinirlendi.ama onun siniri gecti cağırmış artık napalım hayırlısı vb demeye başladı ama benim sinirim gecmiyor.ya lohusanin yanunda normal. Zamanda bile ziyarete gidilmez 40 ı cikar oyle gidilir.boyle bir donemde hangi akla hizmet.Esime dedim ben insanlara ayıp olacak diye bebeğimi riske atamam dedim.Annesine tepki verdi ama benim istediğim tepkiyi vermedi.Tamam kırsin istemiyorum ben dr dedim kırmadan soyle dedim ama oyle bir yumuşak soyledi ki kadın bisye anlamadi bile.
Kayinvalidem. Gelecek yardıma tamam onu kabul ettim yanımda bir kişi olur anlarım da.Kızlar sizler de bu lohusalık donemi nasıl gecti .Sinirlerim cok bozuk cok uykusuzum cok. Yorgunum.Bu arada eltimle ve diğerleri ile. Aramda problem yok.bana yardım olsun diye geleceklerine de eminim.Hamileyken geldiklerinde bile herseyimi yapip hazırlıyorlardi ama kızlar inanın hamilelik cok zor gecti bebek doğunca bir saat de olsa soyle bir gece de olsa done done uyumak istiyorum...YALNIZ OLMAK İSTİYORUM.