20 senelik dostum dediğim herşeyimizin bir olduğu arkadaşım vardi.Benim sozumde de nisanımda da geldi yardim etti.Amcamlar da arkadaşımı beğenmişler kuzenim icin.Beni araya soktular sen soyle diye.Ben de arkadaşıma soyledim olumlu baktılar sonra konuşmaya başladılar.
Bu surecte amcamın da cok yanlışları oldu.Arkadasimin hakkında fiziksel ozelliği ailesi vs hep dalgaya alıp eleştirdi.Amcamin huyu oyledir herkese karşı oyle.E oğlu da kendine cekmiş.Babasinin lafını arkadaşıma,arkadasiminkini babasına,abisininkini ona derken neredeyse herkesle araları bozulmuştur.
Ben iki tarafı da tanıyorum diye arada kalmamak icin hep uzak durdum.Dugunlerinde kavga cıktı yine uzak durdum. Ben uzak durdukca her kabahati bana yıktılar.
Kuzenim taşıdığı lafları hep bana yıktı.Arkadasimin annesi babası kardeşleri bile icten ice nefret ediyor bunu bana arkadaşımın annesi anlattı.
Duğunlerinin uzerinden 2 sene gecti o gunlerden sonra arama mesafe koydum.Arkadasimla gecmiş hatırına ilişkimiz devam etti.Ta ki iki gun onceye kadar.
Bu kuzenim başka bir Kuzenimin instagramda başka bir isimle uygunsuz fotolarını paylaştığı bir profilini gormuş. Kişilere senkronize etmiş muhtemelen ordan gormuş.
Hemen benim arkadaşıma gondermiş oda bana atti bu x degil mi burası amcanlarin evi aman yarabbim vs diye.Baktim evet o.Hemen kendisine mesaj attım sayfayı kapadı.Sonra arkadaşımın eşi olan kuzenim beni arıyor.kapattı hesabı sen mı soyledin diye. Evet ben soyledim.Ne yapacaktı acık bırakıp senin millete yaymani mı bekleyecekti dedim.
Bu Arada 10 dakka icinde diğer 5 6 kuzenime soylemiş. Butun kuzenlerin olduğu grup var.Orada surekli dalga geciyorlar kuzenle.Bu mevzuyu alttan alttan vuruyorlar.
Muhtemelen kuzenimin gucune gitmiş gece 3 te kalbim sıkışıyor diye hastaneye kaldırmışlar. Ben de bunu duyunca onlara yazdım.
"Bakın onun yaptığı doğru değil ama senin yaptığın başlı başına hata.Yetistirdin onlara yapmış bir yanlış.Kisisel olarak soyleseydin millete yayacagina .Sonra amcamlarin da kulağına gidecek sana gucenirler dedim.

Bu başladı yok amcamlar duyarsa sorumlusu sensin.Ozaman sana gununu gosteririm. Bizim duğunde de laf taşıdın senin yuzune biz 4 gundur kavgalayız eşimle dedi.Halbuki ben onlarla en son 10 gun once konuşmuştum oda naber nasılsın.Neyse kavga ettik bunla.Dedim sen x in iyiliğini duşunsen onu boyle dalga konusu yapmazdın.Birbirimize hakaretler ettik.Bana eşimin senin gibi biriyle konuşmasını istemiyorum dedi.Ben engelledim bunu.
O ara arkadaşım kişisel sorunumuz olmadıkca kimse aramıza giremez dedi.Neyse baktım akşam arkadaşımın telefondan da engellenmisim.Sonra ınstagramdan mesaj attı bugunluk boyle dursun x engellemiş sakinlessin acarız.Aramiz bozuk vs dedi tamam dedim.
3 gun oldu engeli kaldırmadı yazmadı da.Sonra başka bir kuzenim bu mevzuları biliyor.Ekran fotosu attı .Baktim beraber fotolar kalpler vs vsss.Hep mutlu olsun onda değilim.
Benim arkadaşım hicbirşeyin altında kalmazdı.Kayinpederiyle 2 senedir konuşmaz telefonlarını acmaz hatta eşinin yanında kufreder. Sen boyle dik basliyken beni engellemesine nasıl musade ettin.Halbuki her lafını geciriyordun esine.Ve senle bir sorunum olmamasına rağmen.Ben de listemden silip ınstagramdan takibi bıraktım.Gucume gitti.
Herşeyi uzerime yıkıp her kavganızı bana mal edeceğinize uzak durayım benden bolunmesin artık birşeyler...
Ekleme: Kuzeninin bu huyunu biliyordun neden ayarladın diye soranlar olmuş. Birkez ben ayarlamadım amcam bana soylememi istedi ben de soyledim gerisine karışmadım ve ekledim ben kimseye kefil değilim haberiniz olsun diye. Gercek yuzleri soz yapılınca ortaya cıktı. Cok vazgec dedim. Bitti dedi meğersem 2 ay benden gizli konuşmuşlar.Yani ben sizden olmaz dedim diye bana da soylememişler.Yani alan memmun veren memmun