Arkadaşlar belki dert değil ama tam adamına mesaj atti dedim icimden...Ta 2014 yılında evlenmeden once kpss dershanesine gitmiştim,orda sadece sima olarak bildiğim, ama aynı sınıflarda hicbir zaman olmadigim ,cunku kendisi muzikci,saz,bağlama filan calıyordu, sosyal biri o zamanlar faceimde vardı, ama yazışma filan Ole bisey yok yani samimiyetim yok yani detay vercek olursam zaten de kapalıdır benim faceim kapattım, kullanmıyorum,bugun bana durduk yere Instadan mesaj isteği geldi,kac yıl onceki fotoda gordum diye ,profilinde de nişanlısıyla resim,tarihler ,kalpler filan bana cok garip geliyor ya sen nişanlı bi adamsın, durduk yere dıdınin didisina ne diye mesaj atma gereği duyarsın, ki ben eşime sanalda beni aldattığı icin boşanma davası acmış biriyim,en nefret ettiğim olaylar...Zaten kabul etmedum mesaj isteğini.Arkadasum olur yıllar sonra beni bulur bi paylaşımım olur tabiki cevap veririm ole gocunmalarim yoktur,arkadaş canlısıyımdır, ama bu arkadaşıb yaptığını yanlış buluyorum,siz ne duşunuyorsunuz?Ben goruşleri dinlemek istiyorum