Yaklasık 2 aydır 10.000 numara satışı yapmış bulunmaktayım tabiki bu cok sevindiriyor beni.
Doların yukselişi ve Firmaların coklu telefon alımından rahatsızlık duyması nedeniyle telefon numarası satışıma bir sure ara veriyorum. Tum forum arkadaslarıma teşekkur ederim.

Gmail ve +15 İcin Numara RUSYA Stok:1000
Kampanya 100 RUSYA Numara(200 Doğrulama 200 GMAİL hesabı) 35 Tl

Sipariş Alımları Acık

Satışı Sadece Skype Adresimle Yapıyorum. Yapmadan once konuya mesaj bırakın mesajı alıntılayıp teyit edersem odemeyi gercekleştirin.

10.000 Numara Satışı Yapılmıştır.

Cağrı Nasıl Geliyor? Anlatım

300 GMail Numarası Alana Kolay Uyelikli +15 Sistemi(Cağrı Direk Uye Olduğunuz Siteye Gelir) Ucretsiz Verilecektir.

Gercek Numaralar
3cx Programı olmadan tarayıcı uzerinden calıştırma imkanı
Size ozel Sip İD(Ek telefon numarası isteklerinde direk sipinize gelen cağrılar)
Sip İdnize Direk Gelen Cağrılar.

Yeni Eklenen Ulkeler

Diğer Ulkelerin tane fiyatı 50 ile 75 kuruş arasında değişmektedir.

Referanslar ozel kişilere gonderilmiştir. Referans İstemeyiniz. Kişiler gelinec yorumlarını yapacaktır.

Numaralar size vereceğim sip isminize calışır. ek numara alımında yeni sip girişiyle uğraşmazsınız.
Numaraların 3c.co.uk sistemiyle alakası yoktur. Ozel olarak başka sitelerden alıyorum.

Numaralar 3cx programında calışır. 3cx Programı olmadan tarayıcı uzerinden calıştırma imkanı

Ek Acıklamalar icin skypetan ulaşın. Skype: enesen41

Odeme Paypal

Sorular Ve Cevaplar:

Soru 1: Bu iş nasıl oluyor?

Cevap 1: Oncelikle arkadaşlar sistemin mantığını anlamak icin 2 3 kelimeyi bilmek gereliyor. SIP,DID,Voip Phone

Sip: Sip sizden gelen aramayı alıp yonlendirmeye yarayan aractır.
Session Initiation Protocol ‚¬Ã‚€œ Haberleşmek isteyen kişiler icin IP ağı uzerinden oturum acarak bu kişileri birbirine bağlayan oturum tipidir.İnternet telefonculuğunda bağlantı sağlamak icin kullanılır.SIP ile sesli ve goruntulu konferans veya coklu oyunculu oyunlar icin oturum acar.

DID: ( Doğrudan Dahili Arama)
Direct Inward Dialing ‚¬Ã‚€œ Sanal PBX sistemine veya voip cihazına gelen cağrının herhangi bir operatore ihtiyac duymadan istenilen numaraya veya voip hesabına yonlendirilmesi ozelliğidir.İnternette DID Number adıyla bu tip numaralar aylık olarak kiralanabilmektedir.Sitemizde tanıtılan ipkall ve ukddi siteleri ucretsiz DID numara sağlayıcısıdır.
Ulkemizde Serbest Telekom Hizmet Sağlayıcıları tarafından verilen 0850 ile başlayan numaralar da DID numaralarıdır.

Voip Phone: VoIP hesabınızı bilgisayarınızda kullanmanızı sağlayan yazılımlardır.Bu programlarla konuşma yapmak icin kendi servis sağlayıcı ayarlarınızı kullanabileceğiniz gibi sadece kullanıcı adı ve şifrenizi girerek belirli bir servis sağlayıcı ile konuşabilirsiniz.

bunları oğrenmişsek eğer anlatıyorum ben gene did numarası satan bir siteden bu numaraları toplu şekilde alıyorum toplu alınca bir takım indirimler oluyor. Eğer siz almak isterseniz set-up fiyatını ve aylık ucretlerini odemeniz gerekir. buda size buradaki maliyetinin en az 5 katı maliyet demektir.Sonra bu numaraları sizin sip adresinize yonlendiriyorum. Olay bu kadar basit.

Soru 2: Numaralar Sınırsız mı ?
Numaraların 1 aylık ucretleri odenmiştir. 1 Ay İcinde Kullanmanızı Oneririm. Asıl Onerim iste 10ar 10 şekilde almanızdır. Herhangi bir sorunda daha kolay değiştirme imkanım olur.

Soru 3: Numaralar gercek mi? Bir Sorun Cıkar mı ?
Tabiki numaralar gercek . Ve ucretle alınmış standart numaralardır.
Bu arada ingilterede 4 tarz numara vardır. Standart Silver Gold Platinium

Soru 4: Kullanılmış hatası alırmıyım?
Hic bir numarada almazsınız

Soru 5: Hangi ulkeler var ?
Butun ulkelerden satın alabilirim ancak. Maliyet %200 e kadar artabilir.

Soru 6: Beni seviyormusun ?
Tabiki seviyorum