Bir tane erkek kuzenim var hic sevmiyorum kendisini. Ziraat muhendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim kopekler insanlara zarar veriyor keşke olseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga gecer. Kendisi r'leri soyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin universiteyi kazanacağını duşunmuyordum iyi kazandın gene der (oyle deyince ben de senin evleneceğini duşunmuyordum iyi evlendin gene dedim cunku gercekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin catı kucucuk nasıl cocuk gececek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu oyle konusuyorduk normal laf arasında once ev esyalarindan konu acıldı ben kalabalık evleri cok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da gecti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Oyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim oyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sukredeceksin dedi. Sen guzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de guzel bir kadınım,guzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın oyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir cift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi turlu. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi catıyo.Bir daha bana laf edince oyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak goruyorum. Ozellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama gececeksem hemen gorur gormez lafı soyluyor.