İyi gunler dilerim oncelikle. Konuya hemen giriyorum, benim cok yakın arkadaşlarımdan biri iki gun once beni whatsapptan goruntulu aradı fakat ben o an youtube'dan canlı yayın izlediğim icin once 5 6 sn bekledim arama kapansın diye ama arama devam edince yayını kacırmamak icin kapattım. Sonra ust uste tam 5 kere tekrar aradı arkadaşım ve ben her seferinde kapadım hemen caldığı anda. Gercekten cok ilgimi cekmişti yayın o yuzden acmak istemedim kacırmamak icin ama belki onemli bir şey olabilir diye de hemen cıkıp arkadaşıma yazdım "şuan musait değilim bir şey mi var" diye. Şimdi dersiniz arkadaşın 5 kere aramış niye acmadın da yazdın diye ama eğer acsaydım canlı yayın izliyorum musait değilim deseydim bana videoyu mu tercih ediyorsun diye yarım saat trip atardı ve kesinlikle konuşmayı bitiremezdim. Neyse cevap olarak "neden sinirlisin adetli xxxx" yazmış tabı ben de bunu gorunce cevap yazmadım tekrar yayına girdim. Sonra tekrar "goruldu tamam" yazmış. Ben de bir saat sonra yayın bitince cevap yazdım "sinirli değilim bebeyim" diye ve bana goruldu attı.

Sonraki gun akşama doğru yazdım tekrardan "bana kustun mu" diye cunku gercekten değer verdiğim bir arkadaşım ve boyle sacma yanlış anlamalarla aramızın bozulmasını istemem. Cevap olarak "hayır sadece uzuldum" yazınca ben de "neden acmadım diye mi" diye sordum. "Hayır goruldu attın ya umursamamak gibi bilmiyorum o an uzuldum" yazınca ben de sinirlendim acıkcası sonucta keyfimden acmamazlık yapmadım ve acıkladım ama ustune dalga gecer gibi sinirli adetli xxxx yazıp ve musait olmadığımı bildiği halde trip atınca peki yazıp bıraktım.

Tabi asıl soruna geliyoruz bugun bu arkadaşımla almamız gereken şeyler vardı dershaneden ve beraber gidip alıcaz diye konuşmuştuk 4 5 gun once. Ben de yazdım "bugun dershaneye gitmicek miydik?" diye. Ve aldığım cevap şu oldu.
"Evet de senden ses cıkmayınca bende buyuk ihtimal gitmezsin diye bir daha sormadım babama dedim o alacak benimkini zaten hava cıkılmalık değil".
Ben de tamam yazıp bıraktım. O da başka bişey yazmadı. Gercekten cok kırıldım ve icimden hicbir şey yazasım konuşasım gelmedi.
Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız ve bu arkadaşım bana tekrar yazıcak ya da arayacak sizce tavrım nasıl olmalı? Cunku tekrar yazdığında ben de iki uc konuşma sonrası hemen yumuşuyorum bu huyumu hic sevmiyorum fakat elimde değil tavır yapmak istiyorum.

KONUYU ANLAYAMAYANLAR İCİN
olay aşaması soyle
1 kez aranıyorum ve kapatıyorum
2 kez aranıyorum onu da kapatıyorum
Bu 5 e kadar devam ediyor ve art arda oluyor.
Şimdi diyeceksiniz ki 5 kere aramış neden acmadın şoyle acıklayayım acsam ve musait olmadığımı soylesem en az 10 dakika yine beni telefonda tutacağını biliyorum cunku daha once yaşadım ve hayır diğer yakın arkadaşlarım boyle değil sadece bu arkadaşım boyle ve tek kotu yonu ısrarcı olması bu yuzden bu huyunu goz ardı ediyorum.
5. aramasını da kapattıktan sonra hemen whatsapp'a girip musait degilim bir şey mi oldu yazıyorum. Cevap olarak neden sinirlisin, adetli xxxx alıyorum ve diyorum ki onemli bir şey yok. Yayını kacırmamak icin cevap vermiyorum yani goruldu atıyorum bunun sebebini de acıklıyım cevap versem goygoya devam edilecek hatta tekrar arayabilir.
Sonra ben yayını izlerken "goruldu tamam" yazmış, yayın bitince geri donuyorum ve sinirlenmedim bebeyim yazıyorum ve goruldu yiyorum.
Sonraki gun ise alındığını anlayıp kustun mu diye yazıyorum geri kalani yukarı da var.

Cozum buldum, yorum yazan herkese teşekkur ederim farklı bakış acısından bakmama yardımcı oldunuz. İlk defa konu actığım icin nasıl konuyu sınırlandıracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.