Okadar uzgunum ki bunları ağlaya ağlaya yazıyorum anlatacak kimsem yok başınızı şişirdiğim icin hakkınızı helal edin
Babam cok severim artık 62 yaşında ve her gunumuzun kıymetini bilmeye uğraşıyorum babam senelerce kumar ve alkolle hayatımızı harcadı yıllarca gun yuzu gormedik ailecek cok şukur duruldu abim ve ben işe girdik maddi durumumuz duzeldi
Babamın yıllar oncesinden amcama borcu varmış bunu bugun oğrendim kuzenimden
Gecen sene babam iki kardeşi icin kredi cekmiş ve hala odemediler 4 ay oncede abimle benim biriktirdiğim altınlrı amcama verdiler borc olarak bugun oğrendim ki amcam bunları borcuna saymış bizim haberimiz olmayan borca
Ben gecen sene okadar uğraştım ki kredi cekmek icin hala uğraşıyorum araba alınacak hic arabamız olmadı hadi kızım kredi cek bişey ihtiyac oldu hadi kızım kredi cek yıllardır arkamızda hic durmadı ben okadar krediyle uğraşırken kardeşleri icin gidip kredi cekmesi o kadar uzdu ki beni kendimi enayi gibi hissettirdi
Bende hesabımı ayırdım bundan sonra birkitirdiğim bi kac altın vardı onları aldım
Yıllarca ne evimiz ne arabamız olmadı bişeyler olsun diye uğraşırken hala babamın boklu pusuruklu işleriyle uğraşıyoruz anneme de yazık alkolik kahrı cekti
Ben kredi cekip annem icin ve bizim icin hobi bahcesi almak istiyodum gucumun yettiğince ailem icin kararsızım bu gunden sonra ne yapsam bilemedim