Kızlar iyigeceler herkese.
6 yılı aşkın zamandır uzaktan yuruttuğum bir ilişkim var.
5-6 ayda bir goruşuyoruz onceleri okul şimdi iş sebebiyle.En az bir bucuk yıldan once de bir araya gelme şansımız şimdilik yok.
Hem uzun zaman hem de uzaktan ilişki olması sebebiyle ozellikle ben cok yoruldum ve yıprandım. Genel olarak ilgisizliği mesajlaşsak da 3 gunde bir araması,( ben sesini ozluyorum gun icinde bile o nasıl 3 gun duymadan dayanıyor anlayamıyorum) ,heyecanını kaybetmiş tavırları,konuşmaya isteksiz oluşu bana geleceğe dair umut vermiyor.
Yakın bir zamanda nişan duşunuyoruz aileler de biliyor ama ben bu haldeyken ciddi bir adım atmaya pek hevesli değilim. Onceleri cok isterdim onun bahaneleri yuzunden olmadı. Bense artık eski heyecanı icimde bulamıyorum.
Sevgilime gore uzun zaman gecmiş ve ciddi bir şeyler olmamış diye ilgisi, ve heyecansızmış. Aramaması konuşmaya istekli olmaması bu yuzden ona gore. Nişan olursa coğu şeyin duzeleceğini soyluyor. Ama dediğim gibi ben korkuyorum.
Coğunlukla saydığım sebeplerden kavga ediyoruz haftada bir dort beş gunde bir. Ben kendimi geri cekiyorum konuşmak istemiyorum ustume duşmeye başlıyor. Niye cevap vermedin niye konuşmuyorsun gibi. Ama ben normale donup konuşmak isteyince bu kez de o mesajlara gec donmeye aramamaya başlıyor.
Artık son noktasına gelmişken yanlış bir kararla bitirmek istemiyorum ama şu an mutlu da değilim. Onun da telkinleriyle artık ciddi bir şeyler olacak da duzelecek umidindeyim biraz olsun.
Bana bir fikir verin lutfen ayrılmak mı yoksa beklemek mi? Bekle derseniz tavrı boyle bir ikizler erkeğine ne yapmalı nasıl davranmalı