Gecen gun buraya bayaa icimi dokmustum belki okuyan goren hatırlayanlar vardır bilemiyorum bugun bambaska bir dert ile geldim.

Benim mesleğimi yapabilmem icin lisans almam gerekiyor mezun olalı 1 yıl oldu ve lisans alabilmem icinde YDS yi vermem gerekiyor ancak calışmakla calısmamak arasında gecen surede sınavı bir turlu verremiyorum.. Tam motive oldum hadi kızım yaparsın diyorum 3 gun calısıyorum sonra veremiyorum ben bunu diyip bunalımlara girip yorgan altında ağlayarak hayal falan kuruyorum.. İnanılmaz gercekten kendime hayretler ediyorum altı ustu bir sınav insanlara bakıyorum cılgın bir ders calışma azmi var bende gram yok..

Aklımı yitiricem artık 1 yıldır bi sınav verilemez mi? Birde şehirdısındayım ailem artık don veremiyorsan diyor ama gram donmek istemiyorum donersem sanki mesleğime kurmaya calıstığım hayatıma komple veda edicekmişim gibi geliyor. Bunları duşununce yine bi bunalımlar yorganlar salya sumukler... Off herhangi bir sınava hazırlanan arkadaslar ya da varsa oğretmenler ay ya da kim yardımcı olabilecekse..

Elinizi eteğinizi opem bana bi yardımcı olun ben nasıl motive olup tam donanımli kendimi vererek ders calısabilirim? Yani o gucu nasıl bulacağım kendimde ay asla guclu kalamiyorum....