Slm arkadaşlar cok onemli bir konu değil ama canımı sıktı. 6 haneli bir apartmana oturuyoruz.ilk once enuste biz ve enalt kata başka bir aile girdi.enustte olduğumuz icin apartmanın temizliğini yapıyordum.kimse yok diye.sonra yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama hic kimse apartmana ilgilenmedi.apartmanda copler camurlar. Daha yepyeni apartman pislik icinde kaldı. Apartmana taşındilar koli bantları kutular gunlerce apartmanda kaldı. Neyse ben bunlara apartmanın temizliğini beraber yapmayı onerdim. Oyle kotuydu ki dışardan gelenler farkediyordu.kimse oralı olmadı biri ben yapamam cocuklarim var dedi.biri ben karıma yaptırmam dedi.sonra merdivenci tutalım diye karar verdik.aradım buldum bir tane.anlaştık. ben muhatabım yani merdivenci ye. Ama malesef uc aydır odeme yapmayanlar var.arasira yapanlar var.enson geldiğinde evde değildim. Kimse adama kapıyı acmamış. Adam aradı eve geldim.ucretini odedim. Halbuki hepsi evdeler.ve kimseden tık yok.apartmanın kapısına yazı astım. Ucreti icin kimse oralı olmadı. Cok sinirim bozuldu.paradan da gectimde saygısızlık degilmi.toplu yaşanılan bir yerde kurallara uymamak.merdivenci ye anlasirkende kapı kapı gezip onaylarini aldım hepsi tamam tamam olur dediler.cok sinirim bozuldu dikkate almamaları. Sanki apartmanda tek ben yaşıyorum. Zilleri bassanda acmiyorlar kapıyı. Tepem attı tekrar yazdım merdivenci yi iptal ediyorum herkes kendi kapısının onunu şupursun diye.şimdi eşim diyorki yazıyı al fevri davranıyorsun. Uc aydır hep boyle. Paradan da gectimd yaptıkları saygısızlık sinirimi bozdu.sizce iyi ettimmi