Arkadaşlar cok sevdiğim bi kolyem vardı. 10 yıl once AVMde cekilişten kazanmıştım ve severek takıyordum. Gumuş Oltu taşı. Yani altın falan değil. Cok bi maddi değeri yok aslında ama 2 yıl once kaybettim kaybettiğime cok uzulmuştum ve ruyama bile girmişti o derece. Sonra bi gun Kayınvalidemde kaldığım bir gun orada unuttuğumu hatırladım. Kendisine de sordum. Kaldığım odada her yeri aradım. Yok. Bulamadık.
Sonra gecen gun eltime uğramıştım, onun evinde zincirinden tanıdım kolyemi hemen. Cıkmak uzereyken farkettim ve ani bir kararla benim olduğu icin aldım ve soylemeden cıktım.
Soylersem kendilerini suclu hissederlerse diye ilk başta soylemekten vazgectim. Sonra kayınvalideme geldiler ve ben soylemeye karar vermiştim, yenge ben bu kolyeyi buldum sizde ve aldım dedim. Acıkladım işte..kusura bakmayın, cok aradım falan dedim..
Meğer kolyemi kayınbabam bulmuş ve eltimin 14 yaşındaki kızına vermiş. Hikaye bu.. ben yeğenime sarıldım, eltime de ona da benim icin cok değerli olduğunu soyledim. Yeğenime şimdi guzel bir kolye ve kunye falan alacağım. Soz verdim zaten. Ama yine de bilemiyorum. Bi yerde hata yaptım sanırım. Vicdanım rahat değil. Kolye alıp verince belki rahatlarım.. paylaşmak istedim yine de