Kayınvalidem bir suredir psikolojik olarak rahatsız panik atak ve bir takım ic sıkıntıları yani antidepresana başladı kafasını kaldıramıyormuş yemek yapamıyormuş ayağa kalktığında da icine sıkıntı gelip ağlıyormuş evde gorumcem var 21 yaşında yemek bilmiyor vardiyalı calışıyor.Kv me eltisinin kızı yemek yapıp indiriyormuş.Detayları yazamayacağım gecen gun de post acmıştım ben de hamileyim ve bulantılarım halsizlik o bu derken bir de aşırı bel ağrısı cekiyorum... bugun ona bir şey goturmem gerekti goturdum az otur soluklan dedi balkona gectim ee dedim nasıl oldun falan yanında eltisinin kızı da vardı iyi olmaya calışıyorum işte ne olsun asiye sağolsun yapıyor yemeğimi temizliğimi ah siz olmasanız napardım dedi durdu kıza bakıp bakıp.Sonra annesi aradı annesiyle konuştu yine kıza donup annem size teşekkur ediyor bana yemek yapıp temizlik yaptığınız icin valla sağolun dedi kasayla sebze almışlar az bir şey bana da verdi.Kalanını da asiye ye vericem hani o yemek yapıp yolluyor ya dedi. Ben de bozuldum ve ustume cektim yuzum duştu cok durmadım hadi goruşuruz dedim geldim hamile halimle resmen benden iş beklemiyor mu siz olsanız siz de oyle anlamaz mıydınız ?