Merhabalar.
1 ay kadar once yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk, kendisine saclarımı uzatmak istediğimi, uzun sacı ozlediğimi soyledim. Kendisi de saclarını uzatmaya calışıyor bu arada. Saclarımın guzel olduğunu ama kısa sacın daha guzel olduğunu soyledi. Ben de şakayla, bana kısa sac guzellemesi yapıp neden sacını uzatmaya calışıyorsundedim.emoji falan da koydum. Birden cirkinleşti, kırıcı bir dille, boyum kısa olduğu icin uzun sacla kafam buyuk duruyormuş, orantısız gozukuyormuşum, herkes, diğer ortak arkadaşlarımız ve onun arkadaşları boyle duşunuyormuş, arkamdan boyle soylemişler, (guya). Boyle duşunduğu icin ona hesap soramazmışım, Gidip onlara da hesap sormam gerekirmiş.

Boyım 1.60, zayıfım. Saclarım da belime gelmiyor, sırtımın ortasında olsun istiyordum.
Arkadaşım bunu soylediğinden beri 1 aydır kendimi cok kotu hissediyorum aynaya bakınca. Hem kalbim kırıldı hem de cok ozguven siz hissediyorum. Bir aydır onunla konuşmadım. Hem dış gorunuşumle alay edilmesi hem de arkadaşımın bu şekilde kalbimi kırmak istemesi beni uzdu. Sizce orta uzun boy(sırt) sacla, 160 boyunda kotu mu gozukulur? Bu konuda orantılı gozukmek icin ne yapabilirim.

Not: Gorebilin diye fotomu profile koydum.