Yaklaşık 5 yıldır animasyon işi ile uğraşıyorum, 2d, 3d animasyon programların hepsini kullandım. Ancak hem ozel ders verenler ve hem internetteki eğitim videolarından kısa ve sonuca odaklı hızlı bir eğitim bulamamıştım. Kendim şuan profesyonel anlamda 3d animasyon yapıyorum. 3d animasyon yapmak aslında cok kolay; gerek programların karmaşıklığı gerekse eğitimi veren kişilerin tarz farklılığı yuzunden normal zekaya sahip insanlar oğrenmekten korkuyor.
3d animasyon oğrenmek isteyen arkadaşlara hızlı, kolay ve profesyonel bir animator olabilecek bir ders vereceğim. Bu dersle en fazla bir hafta icinde (program bilgisi az olanlar icin 1 ay) animasyon yapmaya başlayacaklardır. 1 ile 3 ay sonunda tam bir animator olacaklardır. Eğitim suresi yoktur, cunku kişiye ozel eğitim vereceğim, bazı arkadaşların eğitim suresi uzayabilir, sure sınırı yoktur. Eğitim online olarak uygulamalı olacaktır, ders saatlerini kişiler kendileri belirleyecektir. Ders saati gunluk 2 saat olacaktır. Fiyat 3000 tl dir.
ilgilenenler ozel mesajla ve skype la ulaşabilirler.
1 Haftada 3d Animasyon yapımı oğrenmek isteyenler
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- 1 Haftada 3d Animasyon yapımı oğrenmek isteyenler