Herkese selamlar..
Canımı gercekten artık sıkan bi durumu acmak istiyorum benim hic arkadaşım olmadı olamadı hep kotu davrandılar bana mesela en başta kuzenim yıllarca arkamdan iş cevirdi kotu kotu şakalar yaptı adı şakaydı guya.. artık onunla goruşmuyorum ve inanın elimdekini boluşurdum derdine derman olurdum onun ama o sadece bana hainlik yaptı.. işyerinde uzerime iftiralar atıldı benim sevgilimin peşindenmi koşuyosun diyerek adamın benim peşimden koşmasına rağmen sonra acığa cıktı ozurler dilendi ama cok yıprandım o surecte.. sonra yine bana aşık başka biri erkek arkadaşıma(şuan evliyim) hakkımda kotu konuşmuş buyuk olaylar cıktı onda da ozurler dilendi yanlış yaptım denildi.. herşey beni buldu ilahi adalet er yada gec yerini buldu tabi.. ben oyle dedikodu yapan ortalığı karıştıran sivri bi kız değilim kendi halindeyim inanın kimsenin kotu olmasını istemem kuzenimi bile defalarca affettim barıştım yine hainlik yaptı.. bir arkadaşım evime gelir suratı 5 karış oturur başka bir arkdaşım nasılsın diye yazmaz sen işten mi cıkarıldın yaa diye mesaj atar durduk yere ve daha boyle bir suru şey insanlardan cok cekiyorum arkadaşım dediklerime cok değer veriyorum ama onlar bana hep sırt cevirirler hep kotu olmamı istiyor gibiler.. bi tane yakın arkadaşım olmasını cok isterdim olmadığı icin uzuluyorum cok değer verdim hic goremedim herkese oyle kırgınım ki..