Selamunaleykum hanımlar ben yeni evliyim Allahın izniyle 5.aya Ondan kesinlikle beklemiyordum aklıma gelmeyen başıma geldi diyelim ustelik ben vajinismus ile savaş veriyorum şimdi bunu gormek beni tamamen strese soktu iş cantasını boşaltırken sigara gordum zaten oncesinde de koku almıştım ben ne yapacağımı bilmiyorum cahil donemim de bende kullandım ama musluman olunca bırakmıştım surekli catıya cıkıp hava alırdı ben soylenmeye başlayınca beni mahrum etme ben gokyuzune bakmayı oturmayı seviyorum evde sıkılıyorum demişti bunlar yalan yalan benden gizli iş. Ben nasıl yaklaşmalıyım gercekten bilmiyorum ya sigara illetini biliyorum bende bırakmakla cok caba sarf ettim. Bana samimi olsaydı deseydi ki yardımcı ol onunla gayret ederdim yalan iş yaptı gizli iş yaptı ona cok kırgınım hala belli de etmedim şuan benim bildiğimi bilmiyor cantasını toparladım dokunmadım gibi yaptım caktırmadım da sonra catıya cıkınca kendiyle goturdu hepsini bilmiyorum gercekten ne yapacağımı bilmiyorum.. Ondan hic beklemezdim yaaaa . cok uzgunum yaaa canım cok sıkılıyor.