Merhabalar
Burada problemleri olan kişilere oyle guzel yardımcı oluyorsunuz ki ben de sizlerden fikir alayım istedim.
28 yaşındayım. Eşimle nişanlıyken ikinci lisansıma onun teşvikiyle başladım ve evlendik. Mezun oluncaya kadar hep yanımdaydı. Bitirdim ve oğretmen oldum. Şu an ozel sektorde gercekten zor şartlarda ve asgari ucretle calışıyorum(maddi sorunumuz yok, istemesem bu şartlarda calışmayabilirim ama piyasa hep boyle), aynı zamanda yuksek lisans yapıyorum. 3 yıldır evliyim. Cocuğumuz yok ve olsun istiyoruz.Bu girizgahtan sonra fazla uzatmadan soruma geceyim yapılacak ek atamada atanma ihtimalim var. Eğer atanırsam 4 yıllığına farklı bir şehire taşınmam gerekiyor ve ilişkimizi uzaktan yurutmeye mecbur kalacağız. Eşim uzağa gitmeni istemiyorum ama sana engel de olmak istemiyorum diyor. Şimdi ben akademik karİyerimi tamamlasam dahi kadro acılacağı belli değil. İleride oğretmen alımları ne olur bir daha bu puanı alabilir miyim o da belli değil. Cocuk konusuna gelince bebeğimiz olsa dahi babasından uzakta buyumesi de cok zor olabilir. 4 yıl sonra duşunsek bu kez de cok mu gec kalmış oluruz bilemiyorum. Kaldı ki ailelerimiz torun istiyor olsa da onları cok umursamıyorum cunku bu bize ait bir karar.Siz olsanız ne yapardınız?
Guzel yorumlarınız icin şimdiden cok teşekkur ediyorum.