Az once okuduğum bir konudan cok etkilenerek kendi durumumla ilgili sizden akıl almak istiyorum. Okuduğum konuda 'eşim geldi bana sarıldı ozur diledi beni ne kadar incittigini anladığını duşundum' gibi bir cumle yazmış. (O konunun sahibi konumu okursa umarım cok mutlu olur, evliliği duzelir.) O cumleyi okurken gozumden yaşlar akti, neden?
Uzun zamandır icten bir sarılmaya duygusal anlamda hasret kaldım diyebilirim. Abartıyor da olabilirim, her regl donemi daha duygusal oluyorum.
Ben takıntılı duşuncelere sahip, şupheci biraz da kısıtlayıcı bir insanım. Bir suredir hayatımda biri var. Daha once de kiskancligimla ilgili bir konu actığımda terapi al, tedavi ol onerileri geldi. Ama ben başka bir şey danışmak istiyorum.
Hayatımdaki kişiyi inanılmaz kısıtladım bunalttin kıskandım. Bunlara bir sure dayandı, belli bir zamandan sonra (haklı olarak belki de) yorulduğunu kavgalardan bıktığını vs soyledi.
Son zamanlarda paylasimlarimiz cok azaldı, virus sebebiyle zaten uzun zamandır goruşemiyoruz. En son goruştuğumuzde de o soğukluğu hissettim ve konuştum. Yine aynı şeyleri soyledi, onu bunaltarak hayata karşı motivasyonunu duşurmuşum, her şeye evet ve tamam demiş ama bir yere kadarmış.
Kızlar belki de haklıdır evet cok yaptım doğru cok kıskandım cok bunalttim ama duzelmek istiyorum. Eskisi gibi olsun istiyorum bunun icin neler yapabilirim.
Sevgi dilenen insan konumuna duşmek istemiyorum ama duşmuş bile olabilirim, ağlayarak yazıyorum. Ona karşı nasıl davranmalıyım? Eski halimizi o sıcaklığı, huzuru guvende hissetmeyi geri istiyorum.
Sadece geceleri uyurken huzurlu olabiliyorum, gun icinde surekli beynimde duşuncelerle uğraşıyorum.
Konudan konuya atlıyorum, sizden boyle davran boyle yap demenizi bekliyorum. Eskisi gibi değer gorduğumu hissetmek istiyorum(eğer o değer hala varsa)
Sacma yazmış olabilirim eksik gelen sormak istediğiniz şeyler varsa cevap vereceğim.
Bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum, inanın anlatabileceğim yakın arkadaş diyebileceğim kimsem yok, hepsiyle aramızdaki bağ bitti.
Okuduğunuz icin teşekkurler.