Kendisi İstanbul'da yaşıyor ve guzel bir mesleği de var. Ben de İzmir'de yaşıyorum ki zaten ilişkimiz uzak mesafe olarak başladı. Ayrıca internetten tanışmıştık. 2 kere buluştuk vs.. Gecen ocakta ayrıldık.
Sebebi de şu:
- Son zamanlarda cok kavga ediyorduk ve kavga sebebimiz de kendisi bana cok ilgi gosteriyordu, ustume duşuyordu ve ben ona bu karşılığı hic veremiyordum. Kendisi gercekten bir beyfendi, yakışıklı ,anlayışlı ve iyi biri ama cok boğuyordu. Yani sanki ben erkek, o kız gibiydi. Ayda 2-3 kere telefonda konuşurduk cunku ailemin yanındaydım ve ailemin bu ilişkiden haberi de yoktu. Buna bir yere kadar tolere etti ama sonradan bilerek yaptığımı ve benim onu sevmediğimi duşunmeye başladı. Eskiden kuruntu yapardı ve olur olmadık kişilerle konuştuğumu vs. duşunurdu. Gerci ilk buluşmamızda ondan onceki sevgilimin mesajlarını silmediğimi gorunce ( 2 yıldır duruyordu mesajlar) bu konuda haklı olabilir belki.
Yaşı da benden 2 yaş kucuktu ve ben en başından ona bir ilişki istemediğmii belirtmiştim ama kendisi uğraştı cabaladı ve beni kendisine aşık etti. Her neyse, kavgalar vs. coğaldıkca biz kısa sureli ayrılık yaşadık ve sonra barıştık, sonra bir daha ayrıldık vs ve bunaldı galiba bu durumdan ki veda edip gitti. Ben de " en doğrusu bu tamam " dedim.
Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bayadır ayrıyız ama aklım hala onda desem yalan soylemiş olmam. Kpss ye hazırlanıyorum aynı zamanda ama bilemedim.
Ne yapacağımı hic bilmiyorum. Geri donsem mi yoksa donmesem mi.. Kendisi de eminim beni ozluyordur diye duşunuyorum cunku başka bir platformda benle ilgili bir şeyler yazıyor guzel ve narin ama eski diye bahsediyor.