selam kızlar

size kafama takılan bir durumu anlatmak istiyorum. ozellikle ilişkisinde benzer problem yaşayanlar var mı, veya evlenmeden oncesinde olsun.. bunu oğrenip tavsiye bekliyorum.. uzun bir suredir ilişkim var (3 senedir) ve ikimizin de ilk ilişkisi diyebilirim. genel olarak cok bir problemimiz yok bir konu dışında. uzun mesafe ilişkisi surduruyoruz ve ikimizin de ailesi biliyor. evlilik duşunuyoruz okul bitince...

ben arkadaşlarımla evde kaldığım icin o geldiğinde salonda falan uyurdu ben gittiğimde ise (evde tek yaşıyor) evinde kalırdım ve haliyle yakınlaşmalar olurdu. ikimiz evde yalnız olduğumuz icin cesaret alırdı ve yakınlaşırdık.(cinsellik yaşamadık ama on sevişme gibisinden bir şeyler oluyordu) benim kaldığım evde oyle şeyler olmazdı. bir yerden sonra kendi kendime "evlilik icin ozel şeyler kalmalı ve bu değerli anları evlilik sonrasında yaşamamız daha doğru olur" gibi bir psikolojiye girdim ve son bir senedir hic evine gitmedim.acık acık ona da soyledim bu duşuncemi ve sen bilirsin falan dedi.

fakat onun buna bozulduğunu hissettim. zaman zaman da ustu kapaklı soyledi bana "goruşemiyoruz" gibisinden. "ben yoğunum ve her zaman gelemem yanına, zaten cok goruşemiyoruz, eskiden sende gelirdin en azından daha iyi olurdu, artık hic gelmiyosun" dedi. bende "okulların bitmesine iki sene kaldı, yapabileceğimiz bir şey yok, idare etmemiz lazım" dedim..

ama birkac aydır korona da araya girdi ve birbirimizi hic gormedik. son gunlerde de biraz uzaktı bana karşı sanki ve sebebini sorunca da "yanıma gelmemen beni cok uzuyor, uygun bir vaktin olsa bile yanıma hic gelmeyecek olmanı kafama takıyorum, sonucta ben her zaman gelemiyorum musait olduğunda sende gelsen ve daha sık goruşsek iyi olurdu" falan dedi..

asla yakınlaşmakla ilgili bir cumle bir ima kurmuyor ama bu tarz cumlelerle yanına gitmemi istediğini soyluyor ve bu bana mantıksız geliyor. kafası birtek ona calışıyormuş gibi hissettiriyo yada belki de ben yanlış anlıyorum bilmiyorum.sizce boyle cumleler kurması normal mi? anlayış gostermemesine uzuluyorum acıkcası.. neden boyle bir karar aldığımı bile bile hala yanına gitmem icin trip atıyor ve sıkılıyorum bu durumdan.. sizce ben mi abartıyorum? ilişkilerinizde benzer durumu yaşayanlar var mı? evlenmeden bir evde yalnız olmayı doğru bulmuyorum ben artık.. hem bizim yarın obur gun evleneceğimiz bile kesin değilken neden sonrasında bana vicdanen kotu gelecek şeyler yapayım ki? haksız mıyım kızlar....

DUZENLEME: yorumlardan oturu bazı şeyleri eksik soylediğimi farkettim. erkek arkadaşımın yanına asla gitmem demedim aslında. yanına gelirim ve orada cok yakın bir arkadaşım var onda kalırım dedim ve bunu defalarca dememe rağmen duymamazlıktan geldi kendisi. yani probleminin "goruşememek" değil de "yakınlaşamamak" olduğunu duşunuyorum. ona aşık olduğum icin de ayrılmayı duşunmuyorum. bunu problem ediyorsa ve bu şekilde yapamayacaksa kendisi ayrılabilir. yakınlaşamadı diye ayrılan birinin de gercekten sevdiğine inanmama onume bakarım

bir diğer onemli mesele ise burada cok fazla konu okudum ve "ilişkiye girmiştik, bana soz vermişti ayrıldı" tarzında konu acan kızların hepsine cok sert bir şekilde " neden birlikte oldun, erkeklerin birlikte olmak icin her yalanı soyleyeceğini bilmiyor musun, guvenmeyecektin, kac kere soyledik evlenmeden uzulecekseniz yapmayın diye" tarzında cevaplar yazılmış.
karşınızda ise bu tavsiyeleri hayatına uygulamaya calışan genc bir hanım varken bu fikri savunan kadınlardan eser yok ve coğunluğu "evine git" fikrini savunuyor durumda..
kendinizle celişmeyin derim..
asla evine de gitmem. evlenmeden birlikte olacak veya yakınlaşıp sonra ağlayacak bir karakterim varsa niye boyle birşeyi yapmak zorunda olayım ki... cok sacma

DUZENLEME 2:Asla ama asla sevgilimin evine gitmeme kararı aldım. yorumlardaki bazı aciz kadınların savunduğu uzere "sevgilim benden ayrılmasın diye basitleşip onunla sevişmek" zorunda olduğumu duşunmuyorum. cunku bunu savunan siz bazı kadınlar gibi aciz değilim ben. teşekkurler
NOT: tam tersi bu şekilde davrandığınız zaman erkekler size daha da hayran olur, bir deneyin derim...