Hayırlı geceler hanımlar .
Cok sinirliyim , huzursuzum bir turlu uyku tutmadı. Soyle başlayayım. Ailenin tek erkek cocuğu ile evliyim . Yazları kv, kp koyde kalıyorlar cok sık goruşmuyoruz . Fakat kış gelince ruhum daralıyor . Kp kanser hastası olduğu icin soğuk olmaması gerek ortamının o yuzden kışları bizde geciriyorlar. Kv de sorun yok ama kayınbaba cok kufurbaz, yanımda olur olmadık herşeyi konuşuyor . Cocuğum olmuyor diye ozel gunlerime kadar sordu . Eşim babasının huyunu bildiği icin beni yanında tutmuyor bende kanser hastası olduğu icin babası esimin onunla tartışmasını istemiyorum. Ama reglime kadar soruyor sinirleniyorum. Bir keresinde duzenli regl olmazsan cocuğun olmaz duzenli oluyor musun diye sordu tabi ben kibar yazdim , o daha kaba bir dille sordu . (Esimin bunlardan haberi yok ) Bende elimdeki bardağı fırlatıp odama gittim . Esimin halasini aradım artık bulamadığımı kaldiramadigimi soyledim. O da psikolojisi bozuk vs dedi konuştu biraz toparlamıştık. Bugun beni son noktama getirdi. Sigara kullanıyorum o da ictiğimi biliyor gormedi ama hic . Yanında veya o evdeyken asla goreceği bir yerde kullanmam. Bugun sigarayı getirmiş agzima sokuyor yanımda ic bir tane ne olur diye kibarca reddettim daha sonra baktım artık cok abarttı bende yeter baba yaptığın cok ayıp diye bağırınca geri cekildi . Eşim ailesine karşı hep beni tuttu bu sefer bunları duyarsa hic hoş şeyler olmaz o kadar eminim ki . Akrabaları esimin yanlışını aramaya cok meraklı . Esimin onların diline duşmesini hic istemiyorum cıkmazdayım inanın şaşırdım. Ne yapmam gerek şimdi. Cok dolu kafam bebek icin tedavi goruyorum onun stresi , ustelik ayağım kırık alcıda onun acisi vs derken inanın duşunemiyorum yardıma ihtiyacım var . Hakkınızı helal edin uzun oldu ...