4 ayın sonunda tutan bir kanal daha

Bu işin sabır oldugunu bilen bir muşterimin son 48 saati Bi Maşallah alırız.

Diğer bir muşterimin kanalı bi maşallah da ona alırız o da patladı gitti

Guncelleme : Bugune kadar calışmış olduğumuz muşterilerin durumları değişkenlik gostermektedir. Kimisi 3. ayda tuttu kimisi ilk ayında tuttu kanalların. Gunluk 10 lirada seyreden de oldu gunluk 400-500 lira gunluk 1000 lirayı goren de oldu yapmış olduğum videolardan.Hic kimseden fazla ucret talep etmedim cunku kanal kazandırmıyorken de benle calışıyorlardı. Bu işin tutması icin duzenli video atılması şartının yanında en buyuk şans kanalın şansıdır. İyi bir kanalınız varsa videoya ihtiyacınız varsa bana ulaşmanız yeterli. Cocuklar her turlu videoyu izliyor saatlerce o videodan o videoya geciyorlar ve bunu onerilenden yapıyorlar cunku yazmayı bilmediklerinden ebeveynleri ilk sıradaki videoyu acıp cocuğun eline telefonu veriyor gerisini cocuk hallediyor. Aynı kalitede videolar veriyorum muşterilerime yine de izlenimler farklılık gosteriyor bu tamamen buna bağlı bence. Gunluk az izlenimli cocuk kanalınız varsa onu buyutmek icin doğru yerdesiniz.
Şoyle de diyebilirsiniz ben hazır template alırım kendim uretirim videoyu. O iş oyle olmuyor maalesef şu ana kadar gorduğum kadarıyla. Sıkılıyorsunuz bi yerden sonra nasılsa tutmayacak diyorsunuz. 2 haftada işi bitiriyorsunuz kafanızda. Ama benden duzenli video alımında hergun sadece linkten videoları, kucuk resimleri indirip kanalınıza yukluyorsunuz. ve Haftada bir template hakkınız oluyor, boylece ceşitli videolara daha ucuz fiyatlara sahip olabiliyorsunuz. Bir template yi 1000 liraya alıp tek ceşit video uretmek mi istersiniz yoksa benle calışıp ceşitli templatelerde mi calışmak istersiniz ? Aradan 3-4 hafta gecince calışmamızda size ait 3-4 template oluyor ve hangi gun hangi template istediginizi soylemeniz yeterli ustelik karakterleri de bildirmeniz yeterlidir her turlu kolaylığı sağlamaktayım tamamen sizin isteğinize gore hareket ediyoruz.
[COLOR=Red]Konunun aşağıdaki kısmındaki ozellikler değişti. Detaylı bilgi icin skype dan ulaşabilirsiniz.
[B]skype : dgncnyldzz
Bildiğiniz uzere spam da bitmiş durumda. Ozgune gecmek isteyip de gecemeyenler icin bu konuyu acıyorum. Yapacağımız iş cok basit. Ben video ureticem siz de kendi kanallarınıza duzenli olarak atıcaksınız.
Ornek vermek gerekirse bu tarz videolar ureticem. Linkler aşağıda. Yani demek istediğim şu eğer kanal tutarsa veya izletmeyi bilirseniz milyonlarca izlenim potansiyeli mevcut bu kategorilerin.
https://www.youtube.com/channel/UCBp...4E8DFiJenQcdkw
https://www.youtube.com/channel/UCpe..._uTOKVtehw7dyg
Learning colors, wrong heads serileri , finger family serileri ve bircok tarz 2d animasyon videosu uretebilirim.

Sizin yapmanız gereken tek şey size gunluk olarak atacağım linklerden winrar dosyasını indirip kanalınıza yuklemek. Kanaldan herhangi bir gelir payı talep etmiyorum.
Duzenli Video Satışı
1-Oncelikle fiyatlandırma ozelden konuşulacak farklı isteklere gore.
2- Gunde 3 video atacağım isteyenlere daha fazla da uretebilirim.
3-Bu uc videonun yanında kucuk resimleri ve videoda bulunan karakterler de yanında winrar dosyası icinde verilecektir.
4- Eğer sıfırdan kanal acacaksanız. İsteyenlere intro ve kanal resmi de ayarlayabilirim.
Daha farklı bu tarz animasyon yaptırmak isteyenler aşağıda vereceğim skype adresinden ulaşabilirler.